Bershka: Αυτά τα παπούτσια έχουν έκπτωση 35% και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Εμείς τα λατρέψαμε!

Bershka: Αυτά τα παπούτσια έχουν έκπτωση 35% και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Αυτά τα παπούτσια από τα Bershka, έχουν έκπτωση 35% είναι hot trend και δεν θα τα βγάζεις από τα πόδια σου μόλις τα φορέσεις.

Τα sneakers έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στην μόδα και τα φοράνε σχεδόν όλες οι γυναίκες στο δρόμο. Τα φοράνε από το πρωινό μέχρι και το βράδυ, καθώς βλέπουμε να τα συνδυάζουν ακόμη και με chic φορέματα.

Τα συγκεκριμένα που βρήκαμε κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka έχουν έκπτωση 35% και μόλις τα φορέσεις δεν θα θες να τα βγάλεις.

Bershka: Το έδιναν 9 ευρώ και τώρα το έριξαν κι άλλο! Αυτό το top δεν θα το βγάλεις από πάνω σου!

Με την έκπτωση κοστίζουν 25,99 ευρώ.

Bershka παπούτσια

sneakers

αθλητικά παπούτσια

Bershka: Αυτά τα μποτάκια έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς! Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου!

Αυτά τα μποτάκια από τα Bershka, έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς. Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου από το πρώτο λεπτό που θα τα φορέσεις.

Φέτος τα μποτάκια φοριούνται πολύ στον δρόμο, ειδικά τώρα που άρχισαν τα πρώτα κρύα. Τα συγκεκριμένα που σου βρήκαμε από την νέα συλλογή θα τα λατρέψεις.

Είναι μαύρα μποτάκια με καπιτονέ λεπτομέρεια στο πάνω μέρος και κοστίζουν μόνο 29.99 ευρώ.

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και την λεπτομέρεια που έχει στην μέση θα την αγαπήσεις! Κάνε την δικιά σου με 15,99 ευρώ!

Μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως και το βράδυ σε μια χαλαρή βόλτα του συνδυάζοντας τα με ένα μαύρο ή άλλο χρώμα φόρεμα θες.

Bershka μποτάκια

Μαύρες μπότες

Μποτάκια μόδα

Bershka: Αυτό το φόρεμα είναι από δέρμα και έκανε 29,99! Με την έκπτωση μπορείς να το κάνει δικό σου μόνο με...

Αυτό το φόρεμα από την συλλογή των Bershka είναι από δέρμα και έκανε 29,99 ευρώ. Με την έκπτωση μπορείς να το κάνει δικό σου μόνο με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ.

Τα δερμάτινα ρούχα... καλά κρατούν και ακόμη τα βλέπουμε σε βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων, αλλά και να τα φοράνε πολλές γυναίκες στο δρόμο.

Εμείς κάνοντας μια γρήγορα αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και συγκεκριμένα, στην σελίδα των εκπτώσεων, καθώς έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, σου βρήκαμε το φόρεμα που θα λατρέψεις.

Bershka: Το έδιναν 9 ευρώ και τώρα το έριξαν κι άλλο! Αυτό το top δεν θα το βγάλεις από πάνω σου!

Είναι από δέρμα, και ενώ κόστιζε 29,99 τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 17,99.

undefined

Bershka εκπτώσεις

Εκπτώσεις φόρεμα