Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή θα σε απογειώσει φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ!

Κάνουν ουρές στα καταστήματα για να το κάνουν δικό τους!

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή θα σε απογειώσει φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ!

Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή των Zara θα σε απογειώσει φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ και κάνει ήδη χαμό!

Κάθε νέα κολεξιόν που βλέπουμε από τα Zara μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο, αφού η μόδα εξελίσσεται και το κατάστημα την ακολουθεί με τον δικό του τρόπο.

Τα Zara είναι ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της αγοράς με ρούχα για γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά και οι πωλήσεις του σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και είναι απολύτως φυσιολογικό αφού τα σχέδια και τα υφάσματα που επιλέγουν είναι ευκολοφόρετα και μάλιστα τα φοράς πολλές φορές και δεν παθαίνουν τίποτα.

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η φούστα έχει σκίσιμο που αναστατώνει! Αν είσαι τολμηρή, πρέπει να την αγοράσεις!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα παλτό που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά! Είναι από τη νέα συλλογή και η τιμή του είναι εκπληκτική!

Zara παλτό με ζώνη

Πρόκειται για ένα παλτό στο χρώμα της άμμου με γιακά και πέτο και μακρύ μανίκι. Οι μπροστινές τσέπες είναι με ρέλι και το κλείσιμο γίνεται εύκολα από μπροστά με ζώνη από το ίδιο ύφασμα, που δίνεται μαζί με το παλτό!

Παλτό Zara νέα συλλογή

Κοστίζει μόνο 49,95 και θα το βρείτε σε καταστήματα των Zara ή στο online store! Ακόμη κάθεστε; Τρέξτε να το προλάβετε!

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και θα σε βγάλει πολλούς χειμώνες!

Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή του Zara το θέλουν όλες! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και θα σε βγάλει για πολλούς χειμώνες!

Η αλυσίδα των Zara είναι μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες ρούχων αφού κάθε συλλογή είναι όλο και καλύτερη με αποτέλεσμα τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό κοινό να μένει πιστό στην επιλογή του!

Πρόκειται για ένα φαρδύ παλτό με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Έχει μπροστινές τσέπες με καπάκι και στο κάτω μέρος του έχει άνοιγμα από πίσω.

zara χειμώνας παλτό με κουμπιά

Επίσης έχει ένα σταυρωτό κλείσιμο από μπροστά με κουμπιά. Zara: Τα 3 jean jackets που "ξεπουλάνε" με ταχύτητα φωτός! Η νέα συλλογή έχει τιμές στα... πατώματα!

Zara παλτό

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με sneakers, μπότες ή γόβες! Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε στυλ και γι' αυτό κάθε γυναίκα θέλει να το κάνει δικό της!

Zara νέα συλλογή

Θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των Zara ή στο online shop της αλυσίδας και η τιμή του είναι στα 59,95 ευρώ!

Zara: Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή θα βγάλεις όλο τον Χειμώνα! Είναι με πούπουλα...

Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα βγάλεις όλο σου τον Χειμώνα. Είναι με πούπουλα και όπως θα δεις πολύ ζεστό.

Τα πρώτα κρύα ήδη έχουν ξεκινήσει και τα μπουφάν έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω στο πιο ζεστό μπουφάν που θα το κρατήσεις και για του χρόνου. Είναι μαύρο με πούπουλα και πολύ ζεστό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Κοστίζει 79,95 ευρώ!

Zara μπουφάν

Μαύρο μπουφάν

Χειμώνας μπουφάν

Μπουφάν με πούπουλα

TAGS