Bershka: Με αυτά τα μποτάκια θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Συγκλονιστικό κομμάτι!

Bershka: Με αυτά τα μποτάκια θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Με αυτά τα μποτάκια από τα Bershka θα τις «πατήσεις» όλες κάτω και πραγματικά δε θα τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Τα Bershka αποτελούν το νούμερο ένα κατάστημα για κορίτσια έως 25 ετών! Ωστόσο πολλές φορές θα δεις μέσα και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας να ψωνίζουν γιατί η μόδα χρόνια δεν κοιτά!

Ειδικά τα καλλυντικά και τα παπούτσια που λανσάρει είναι must-have για κάθε γυναίκες χωρίς να υπάρχει ηλικιακός φραγμός!

Bershka μποτάκια

Όπως αυτά τα μποτάκια που σου παρουσιάζουμε σήμερα, αφού μόλις τα φορέσεις θα τις «πατήσεις» όλες κάτω! Είναι πολύ στην μόδα αφού έχει χαραγμένο ανιμαλ πριντ και συγκεκριμένα μαύρα κροκοδιλέ και είναι λουστρίνι. Έχουν φερμουάρ μπροστά και έχει κυλινδρικό τακούνι. Bershka: 3 κραγιόν που δεν θα βγάλεις από τα χείλη σου! Είναι στα top trend φέτος...

Bershka κροκοδιλέ μποτάκια

Bershka μόδα παππούτσια

Η τιμή του είναι μοναδική αφού κοστίζει μόνο 29.99 € και βάζουμε στοίχημα πως θα τα λατρέψεις και δε θα θες να τα βγάζεις από τα πόδια σου!

Bershka νέα τάση

Bershka: Αυτά τα μποτάκια έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς! Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου!

Αυτά τα μποτάκια από τα Bershka, έχουν κορδόνια και δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς. Θα γίνουν ένα με τα πόδια σου από το πρώτο λεπτό που θα τα φορέσεις.

Φέτος τα μποτάκια φοριούνται πολύ στον δρόμο, ειδικά τώρα που άρχισαν τα πρώτα κρύα. Τα συγκεκριμένα που σου βρήκαμε από την νέα συλλογή θα τα λατρέψεις.

Είναι μαύρα μποτάκια με καπιτονέ λεπτομέρεια στο πάνω μέρος και κοστίζουν μόνο 29.99 ευρώ.

Bershka: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και την λεπτομέρεια που έχει στην μέση θα την αγαπήσεις! Κάνε την δικιά σου με 15,99 ευρώ!

Μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως και το βράδυ σε μια χαλαρή βόλτα του συνδυάζοντας τα με ένα μαύρο ή άλλο χρώμα φόρεμα θες.

Bershka μποτάκια

Μαύρες μπότες

Μποτάκια μόδα

Bershka: Αυτό το φόρεμα είναι από δέρμα και έκανε 29,99! Με την έκπτωση μπορείς να το κάνει δικό σου μόνο με...

Αυτό το φόρεμα από την συλλογή των Bershka είναι από δέρμα και έκανε 29,99 ευρώ. Με την έκπτωση μπορείς να το κάνει δικό σου μόνο με κάτι λιγότερο από 20 ευρώ.

Τα δερμάτινα ρούχα... καλά κρατούν και ακόμη τα βλέπουμε σε βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων, αλλά και να τα φοράνε πολλές γυναίκες στο δρόμο.

Εμείς κάνοντας μια γρήγορα αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και συγκεκριμένα, στην σελίδα των εκπτώσεων, καθώς έχουν ξεκινήσει οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, σου βρήκαμε το φόρεμα που θα λατρέψεις.

Bershka: Το έδιναν 9 ευρώ και τώρα το έριξαν κι άλλο! Αυτό το top δεν θα το βγάλεις από πάνω σου!

Είναι από δέρμα, και ενώ κόστιζε 29,99 τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 17,99.

undefined

Bershka εκπτώσεις

Εκπτώσεις φόρεμα