Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι κατάλευκο! Το Χειμώνα θα θες να το φοράς καθημερινά!

Θα το φορούσες;

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το παντελόνι είναι κατάλευκο! Το Χειμώνα θα θες να το φοράς καθημερινά!

Αυτό το κατάλευκο παντελόνι είναι από την νέα συλλογή των Zara και το Χειμώνα θα θες να το φοράς καθημερινά σε κάθε σου έξοδο.

Το λευκό είναι δύσκολο να το φορέσεις την χειμερινή περίοδο, καθώς είναι ένα χρώμα που πολλοί θεωρούν πως φοριέται μόνο το καλοκαίρι.

Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ για να το καταρρίψουμε αυτό! Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα του Zara σου βρήκαμε ένα κατάλευκο παντελόνι που θέλουμε και εμείς να φορέσουμε.

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η φούστα έχει σκίσιμο που αναστατώνει! Αν είσαι τολμηρή, πρέπει να την αγοράσεις!

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση και δετή ζώνη. Μπροστινές τσέπες. Τελείωμα στους αστραγάλους. Κοστίζει, 29,95 EUR.

Zara νέα συλλογή

Λευκό παντελόνι

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Αυτό το τζιν παντελόνι από την νέα συλλογή των Zara με το που εμφανίστηκε... εξαφανίστηκε, καθώς το θέλουν όλες στην ντουλάπα τους.

Μπορεί πλέον να μην επιλέγουμε τόσο συχνά βαρετά παντελόνι, ωστόσο ένα μαύρο ή γενικά ένα σκουρόχρωμο τζιν όλες πρέπει να το έχουμε. Συνδυάζεται με όλα και φοριέται παντού.

Βέβαια, αν εσύ δεν είσαι τέτοιος τύπος σου έχουμε το παντελόνι που πρέπει να δεις και να αγοράσεις.

Κάνοντας scroll down στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το τζιν παντελόνι που πρέπει να εντάξεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο εφαρμοστό τζιν με πέντε τσέπες. Όψη ξεβαμμένου. Λεπτομέρεια τελειώματα με ξέφτια. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί. Κοστίζει 29,95 EUR και μπορείς να το φορέσεις με όλα και παντού.

Μαύρο παντελόνι Zara

Τζιν παντελόνι μαύρο

Zara νέα συλλογή

Zara: Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή γυαλίζει από... χιλιόμετρα! Δεν πρόκειται να σε περάσει κανείς απαρατήρητη!

Αυτό το παντελόνι από τη νέα συλλογή των Zara γυαλίζει από... χιλιόμετρα. Δεν πρόκειται κανείς να σε περάσει απαρατήρητη από μπροστά του.

Αν έχει να βγάλεις μια υποχρέωση, όπως παράδειγμα ένα party που δεν θες να πας γιατί μπορεί να είναι ένας πρώην σου ή κάποιος που δεν χωνεύεις, αλλά πρέπει να το ζόρι να πας, πρέπει να φορέσεις κάτι που σίγουρα θα τους "τρελάνει".

Επέλεξε κάτι που θα τους "βγάλει" το μάτι, αλλά παράλληλα δεν θα είναι και κιτς!

Zara: Με αυτό το φόρεμα από τη νέα συλλογή θα «τρελαθεί» ο πρώην σου! Προκαλεί φρενίτιδα!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara, βρήκαμε ένα ψηλόμεσο κολάν με γυαλιστερά απλικέ σε συνδυασμό σε αντίθεση το οποίο θα αναδείξει άψογα την σιλουέτα σου, ειδικά αν είσαι κορίτσι που γυμνάζεται.

Συνδύασε το με ένα μαύρο top που να ταιριάζει και με το στιλ σου και ανάλογα παπούτσια και είσαι έτοιμη να τους εντυπωσιάσεις.

Κοστίζει 25,95 EUR

Zara παντελόνι

Zara νέα συλλογή

Ρούχα Zara