Zara: Αυτό το πουλόβερ έχει πέρλες και έχει «σπάσει» τα ταμεία!

«Μαγνητίζει» τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Zara: Αυτό το πουλόβερ έχει πέρλες και έχει «σπάσει» τα ταμεία!

Αυτό το πουλόβερ από τα καταστήματα των Zara έχει πάνω του πέρλες και όπως ήταν αναμενόμενο έχει «σπάσει» τα ταμεία!

Με κάθε νέα συλλογή που βγάζουν τα καταστήματα των Zara τρέχουμε να δούμε τι θα αγοράσουμε πρώτο! Πρόκειται για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και διαθέτει ρούχα που ξέρουν να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα!

Πρόκειται για μια πλεκτή μπλούζα τύπου πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα από αλπακά και μαλλί, με όρθιο γιακά και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα.
Αυτό που κάνει την διαφορά και έχει τρελάνει τις γυναίκες είναι η λεπτομέρεια που έχει με απλικέ πέρλες και τα τελειώματα είναι σε βολάν. Αν δεν σου αρέσει αυτό, σου έχουμε το πιο stylish πουλόβερ του χειμώνα!
Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ και θα το βρείτε αποκλειστικά σε καταστήματα Zara ή στο onlinr store.
zara πουλόβερ

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το ολόλευκο πουλόβερ θα σε "μαγέψει"! Θα σε κάνει βασίλισσα του Χειμώνα!

Αυτό το ολόλευκο πουλόβερ από την νέα συλλογή των Zara θα σε "μαγέψει". Θα το φορέσεις και θα σε κάνει βασίλισσα του Χειμώνα.

Τώρα που τα κρύα έχουν πιάσει για τα καλά, τα πουλόβερ κυκλοφορούν παντού στο δρόμο. Σε κάθε σχέδιο αλλά και χρώμα έχουν την τιμητική τους την χειμερινή περίοδο.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το πιο hot πουλόβερ για φέτος το Χειμώνα. Μάλιστα, έχει λεπτομέρεια με τούλι που θα σε κάνει να φαίνεται σαν βασίλισσα.

Πρόκειται για το πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ βολάν από συνδυασμένο ύφασμα σε αντίθεση και πούλιες και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κοστίζει 39,95 ευρώ.

Σου βρήκαμε επίσης, το απόλυτο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις!

undefined

undefined

undefined

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το πουλόβερ έχει πάνω του δύο χρώματα! Φόρεσε το και ξεχώρισε από όλες!

Αυτό το πουλόβερ από την νέα συλλογή των Zara έχει πάνω του δυο χρώματα. Φόρεσε το και εσύ και ξεχώρισε από όλες τις άλλες στο δρόμο.

Αν έχεις βαρεθεί και εσύ τα "μονόχρωμα" μουντά πουλοβεράκια, εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο για να δώσεις λίγο χρώμα στην εμφάνιση σου.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το πουλόβερ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Πρόκειται για το πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα από μοχέρ, αλπακά και μαλλί. Στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Κοστίζει 49,95 EUR και βρίσκεται σε περιορισμένη έκδοση!

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή θα σε απογειώσει φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ!

Zara νέα συλλογή

Πουλόβερ με χρώμα