Zara: Αυτές οι μπότες είναι άσπρες και σουρώνουν! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες!

Κάντες δικές σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Zara: Αυτές οι μπότες είναι άσπρες και σουρώνουν! Τις θέλουν όλες οι γυναίκες!

Αυτές οι δερμάτινες μπότες που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, είναι άσπρες και σουρώνουν στη γάμπα! Είναι το τέλειο κομμάτι για το χειμώνα και τις θέλουν όλες οι γυναίκες!

Και ποια γυναίκα δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι στιλάτες μπότες στη συλλογή της; Τα Zara έχουν και πάλι την τέλεια λύση για εσένα!

Οι μπότες αυτές είναι λευκές και στο σχέδιο που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα! Μη διστάσεις λοιπόν να πας για ψώνια και να τις κάνεις δικές σου!

Σου βρήκαμε επίσης το υπέροχο μπλουζάκι από τη νέα συλλογή που σπάει τα ταμεία!

zara μπότες

Μπορείς να τις συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου και να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις!

άσπρες μπότες

Μπορείς να τις βρεις στο online store του Zara με 129 ευρώ!

μπότες ψηλές

Zara: Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού! Είναι από την νέα συλλογή και πρέπει να τις αγοράσεις!

Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού. Οι συγκεκριμένα που βρήκαμε είναι από την νέα συλλογή των Zara και πρέπει να τις αγοράσεις αν θες να βρίσκεται μέσα στην μόδα.

Με το ξεκίνημα του φετινού χειμώνα, όλο και περισσότερα trends κάνουν την εμφάνιση τους, ανάμεσα σε αυτά και τα παπούτσια που πρόκειται να φορεθούν πολύ.

Μια από τις τάσεις που ήδη έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες είναι οι cowboy μπότες! Οι fashion influencers τις έχουν συνδυάσει με το πιο απλό look, μέχρι και με το πιο chic.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε τις μπότες που πρέπει να αγοράσεις! Είναι μαύρες με μεταλλικό φερμουάρ στο εσωτερικό και έχουμε μυτερό τελείωμα. Κοστίζουν, 49,95 EUR

Ύψος τακουνιού 4,8 cm
Φάρδος επάνω μέρους 18,5 cm

Zara νέα συλλογή

Μπότε Zara

Cowboy μπότα

Zara μαύρες μπότες

Zara: "Φωτιά" με τα μποτάκια που είναι σε προσφορά! Από 80,00 ευρώ τώρα πιάνουν 46!

"Φωτιά" με τα μποτάκια που είναι σε προσφορά στα καταστήματα Zara και τα θέλουν όλες οι γυναίκες! Από 80,00 ευρώ τώρα πιάνουν 46!

Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει πλέον επίσημα κι ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά έχει προκαλέσει φρενίτιδα με τις τιμές του! Έβγαλαν -40% κάτι μαύρα μποτάκια και προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις νούμερα!

Η αλήθεια είναι πως είναι δερμάτινα και φοριούνται με τα πάντα! Θα έπρεπε να έχουν όντως μια θέση στη ντουλάπα σου για φέτος το χειμώνα...

ΙΣΙΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΤΑΚΙ BIKER ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Zara - νέα συλλογή: Αυτή η μαύρη φούστα είναι γεμάτη κουμπιά! Μαζί της έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες!

79,95 EUR46,99 EUR-40%
ΜΑΥΡΟ - 5152/001

Μαύρο δερμάτινο ίσιο μποτάκι. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια γαζιά σε χρωματική αντίθεση γύρω από τη σόλα. Θηλιά στο πίσω μέρος. Χοντρή ανάγλυφη σόλα. Κλείσιμο δε κορδόνια, μεταλλική αγκράφα και εσωτερικό φερμουάρ.

Ύψος σόλας 4,5 cm

Zara:

Zara:

Zara:

Zara:

Zara: