Special prices στα Zara - Τα 2 μπουφάν που είναι σε πολύ καλή προσφορά

Έπεσαν 35% κάτω

Special prices στα Zara - Τα 2 μπουφάν που είναι σε πολύ καλή προσφορά

Η εποχή των special prices έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό και στα καταστήματα Zara σου βρήκαμε μια πάρα πολύ καλή προσφορά σε αυτά τα μπουφάν. Τα 2 αυτά items έπεσαν κοντά στο 35% κάτω της αρχικής του τιμής.

Ο καιρός είναι ακόμα παγωμένος οπότε παρά το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι συλλογές στα για την Άνοιξη - και ήδη σας έχουμε ξεχωρίσει κάποια κομμάτια από τα Zara - βρήκαμε τα μπουφάν που πρέπει να αγοράσεις! Μην ξεχνάς, τώρα θα τα πάρεις στην μισή τιμή και θα τα φοράς τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια.

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ SORONA ® DUPONT™ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΑΠΟ 79,95 EUR ΤΩΡΑ 49,99 EUR

-35%

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΟΥΡΟ - 1255/279

Μακρύ μπουφάν από υδρόφοβο ύφασμα, με όρθιο γιακά με εσωτερικό με ύφασμα από συνθετική γούνα με απαλή υφή. Ρυθμιζόμενη και αποσπώμενη κουκούλα με αφαιρούμενη λεπτομέρεια από συνθετική γούνα. Μακρύ μανίκι με ριπ ύφανση στο εσωτερικό του καρπού. Μπροστινές τσέπες με καπάκι και φόδρα από θερμικό ύφασμα και εσωτερική τσέπη με φερμουάρ. Λάστιχο στο πίσω μέρος της μέσης και θηλιές. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

Αυτό το ένδυμα περιλαμβάνει θερμική επένδυση SORONA ® DUPONT™. Αυτό το υλικό είναι μονωτικό και διατηρεί τη θερμότητα του σώματος. Είναι ελαφρύ, αναπνέει και καθαρίζεται εύκολα.

Heat Power: Δοκιμασμένο σε εργαστήρια για να αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες μεταξύ - 5 ℃ και - 20 ℃, σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν καθοριστεί για να προσδιορίσουν τις ειδικές ταξινομήσεις της θερμοκρασίας για το εξωτερικό ρούχο.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara προσφορές

ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΑΠΌ 59,95 EUR ΤΩΡΑ 39,99 EUR

-30%

ΕΚΡΟΥ - 4391/201

Υδροαπωθητικό μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που προσαρμόζεται με λεπτομέρεια με γείσο. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ελαστική μανσέτα που προσαρμόζεται με θηλιά. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια εσωτερικό λουρί. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for fiber: γέμισμα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας παράγεται από ανακυκλωμένα πλαστικά χρησιμοποιημένα μπουκάλια, καταναλώνει λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια και λιγότερους φυσικούς πόρους.

Zara μπουφάν

Προσφορά: Military μπουφάν από τα Zara μόνο με 15,99!

Νούμερα ένα στα trends της σεζόν έχει γίνει αυτό το military μπουφάν από τα καταστήματα Zara που βρίσκεται σε προσφορά και τώρα μπορείς να το βρεις μόνο με 15.99 ευρώ ενώ η αρχική του τιμή ήταν στα 25,99!

Η ομάδα του Youweekly.gr βρήκε ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας και που σίγουρα θα φορέσετε και την Άνοιξη του 2020.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΕ ΤΣΑΝΤΑ - ΣΑΚΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Από 25,95 EUR τώρα μόνο 15,99 EUR-35%

ΧΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ - 4391/200

Zara μπουφάν

Zara μπουφάν military προσφορά

Υδροαπωθητικό αδιάβροχο με όρθιο γιακά και ρυθμιζόμενη κρυφή κουκούλα με φερμουάρ. Μακρύ μανίκι που καταλήγει σε ρυθμιζόμενο λάστιχο. Τσέπες στα πλάγια και πίσω τσέπη που μετατρέπεται σε τσάντα - σακίδιο μεταφοράς. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Κι αν θες να το φορέσεις και να μοιάζεις με fashion blogger σου βρήκαμε ένα απίστευτο τζιν, πάλι από τα καταστήματα Zara, που μάλιστα εφαρμόζει τέλεια και στα οπίσθια.

3 τρόποι για να συνδυάζεις το military μπουφάν σου

Το military jacket βρίσκεται παντού αυτή τη σεζόν, καθώς το military στυλ επέστρεψε δυναμικά για να δώσει δυναμικό ύφος στα looks σας αυτό το φθινόπωρο! Πολλές από εσάς ίσως πιστεύουν πως το military jacket δεν τους ταιριάζει, αλλά θα διαφωνήσουμε. Τα military πανωφόρια κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές γραμμές και στυλ, από μονόχρωμα χακί σακάκια σε αυστηρές γραμμές έως loose jackets παραλλαγής, ώστε να βρείτε το ιδανικό για εσάς.

Οι 3 καλύτεροι τρόποι να δημιουργήσετε στυλάτα φθινοπωρινά outfits με πρωταγωνιστή το στρατιωτικό jacket σας είναι:

Με το αγαπημένο σας τζιν

Τα τζινς είναι το καλύτερο ταίρι για τα στρατιωτικού τύπου γυναικεία jackets και παραμένουν ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά στυλ! Φορέστε λοιπόν το πιο άνετο τζιν σας με πουκάμισα ή τοπς, προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ και δημιουργήστε μοναδικά casual looks για όλο το 24ωρο

Με pencil φούστα και ψηλοτάκουνα παπούτσια

Δώστε στο military jacket σας extra πόντους κομψότητας και θηλυκότητας, συνδυάζοντας το με τη σέξι pencil φούστα σας και ένα όμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτό το look έχει πιο επίσημο ύφος και είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους σας.

Με κοντό φόρεμα και ankle μποτάκια

Χαριτωμένος, νεανικός και girly, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με άνεση. Το military πανωφόρι θα δώσει στο preppy φόρεμα σας πιο εναλλακτικό και ροκ χαρακτήρα, ενώ τα ankle μποτάκια χαρίζουν άνεση και στυλ σε κάθε σας βήμα.

TAGS