Η τζιν φούστα της Φαίης Σκορδά κάνει κάτω από 50 ευρώ - Δίνει ύψος στα πόδια σου

Σε φοβερή τιμή! Ίσα που την προλαβαίνεις....

Η τζιν φούστα της Φαίης Σκορδά κάνει κάτω από 50 ευρώ - Δίνει ύψος στα πόδια σου

Εντοπίσαμε πόσο κάνει η τζιν φούστα της Φαίης Σκορδά που δίνει ύψος στα πόδια σου! Η τιμή είναι κάτω από 50 ευρώ και ίσα που την προλαβαίνεις, κοντεύει ήδη να εξαντληθεί μιας και είναι από τα best seller κομμάτια....

Η παρουσιάστρια, που διανύει την καλύτερη της φάση επαγγελματικά και προσωπικά, έκανε ένα ακόμα άψογο λουκ! Μετά την εμφάνισή της στα ολόλευκα,στην κοπή της πίτας του ΑΝΤ1, που πήρε 10άρι και για την οποία ήδη σου γράψαμε, παρέδωσε μαθήματα και με τζιν φούστα.

Έχει κουμπιά και δίνει ύψος σε όλες μας, άσχετα αν δεν είσαι 177 σαν την παρουσιάστρια. Η Φαίη Σκορδά για ένα casual chic look στο Πρωινό του ΑΝΤ1, την ταίριαξε με ένα λευκό πουκάμισο με χρυσά prints και ασορτί γόβες, . Όσο για την τιμή; Κορίτσια κοστίζει μόλις 44 ευρώ και είναι από την εταιρία desiree fashion. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις σωστά την τζιν φούστα σου σαν την Φαίη Σκορδά

1. Για μίνιμαλ εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ επιλέξτε τη μίνι φούστα μαζί με βασικά κομμάτια και συνδυάστε τα αρμονικά μεταξύ τους, όπως ένα βαμβακερό μπλουζάκι ή ένα λευκό πουκάμισο μαζί με μποτάκια ή και αθλητικά.

2. Παντρέψτε τη μίνι φούστα με το σακάκι σας που αποτελεί το τέλειο casual smart ντύσιμο.

3. Οι A-line μακριές φούστες, επειδή έχουν μεγάλο όγκο από μόνες τους, πρέπει να συνδυάζονται με λεπτεπίλεπτα και ντελικάτα τοπ, όπως ελαφριά πλεκτά.

4. Φορέστε τις naughty κοντές φούστες σας μεζί με χαχόλικα oversized πουλόβερ, για να σας κρατάνε ζεστές.

5. Εάν αγαπάτε τις edgy φούστες με τα σκισίματα και τους φραμπαλάδες, αφήστε τις να κλέψουν την παράσταση και συμπληρώστε το σύνολο με πολύ απλά κομμάτια. Εκτός εάν μπορείτε να υποστηρίξετε ένα πιο fashion fordward σύνολο, σεταρισμένο με εντυπωσιακά πανωφόρια.

6. Μη φοβηθείτε να την επιστρατεύσετε σε κάποια βραδινή εμφάνιση, μαζί με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και over the knee μπότες.