Βρήκαμε το τέλειο φόρεμα / σακάκι στα Stradivarius - Είναι σε απόχρωση που θα αγαπήσεις

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Βρήκαμε το τέλειο φόρεμα / σακάκι στα Stradivarius - Είναι σε απόχρωση που θα αγαπήσεις

Εσύ ακόμα αγχώνεσαι για το τι θα φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο; Σου βρήκαμε το τέλειο φόρεμα / σακάκι στα Stradivarius, το οποίο είναι σε απόχρωση που θα αγαπήσεις και θα "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα!

Αν ψάχνεις το φόρεμα που θα σε κάνει να τους κατακτήσεις όλους, τότε αυτό είναι το ιδανικό για σένα. Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις του μπεζ και του γαλάζιου, όμως εμείς σου προτείνουμε το μπεζ, που αποτελεί και "καυτό" κομμάτι της φετινής σεζόν.

Το συγκεκριμένο κομμάτι κάνει θραύση στο εξωτερικό, με πολλές instagrammers, και fashion bloggers να μην το αποχωρίζονται. Το καλύτερο; Εκτός από την βραδινή σου έξοδο, μπορείς να το βάλεις και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Stradivarius φόρεμα σακάκι
Stradivarius μπεζ φόρεμα σακάκι

Αν ακόμα το σκέφτεσαι, σταμάτα μιας και είναι μοναδικό και γίνεται sold out γρήγορα. Κάνε το δικό σου εδώ! Έχει γίνει ήδη trend όπως κι αυτή η τσάντα, εσύ την έχεις δει;

Το νέο φόρεμα στα Stradivarius που πρέπει να συνδυάσεις με τα συγκεκριμένα πέδιλα για ένα hot summer 2020

Τι κι αν ο καιρός είναι ακόμα κρύος; Στα καταστήματα όλου του κόσμου έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν νέες συλλογές που θυμίζουν περισσότερο Άνοιξη - Καλοκαίρι! Συγκεκριμένα, μάλιστα στα Stradivarius υπάρχει μια νέα άφιξη, ένα φόρεμα φλοράλ που κάνει πάταγο και είμαστε σίγουροι πως να το φορέσεις δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.

Είναι μίνι και κοστίζει 25,99 ευρώ. Έχει λίγο φουσκωτά μανίκια που είναι πολύ στην μόδα και κάποιες παιχνιδιάρικες σούρες στο κάτω μέρος του. Το ολοκληρώνει συγκλονιστικά η κρουαζέ λαιμόκομψη.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη

ΑΝΑΦ. 2276/125-V2020

Stradivarius φόρεμα Άνοιξη Καλοκαίρι

Θα γίνει σίγουρα το νούμερα 1 trend στην αγορά! -