Wide leg jeans στα Zara - Νούμερο 1 trend το παντελόνι με άρωμα 70s

Το έχουν αγαπήσει στο instagram

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Wide leg jeans στα Zara - Νούμερο 1 trend το παντελόνι με άρωμα 70s

Wide leg jeans: Είναι το παντελόνι που μπορεί να προσαρμοστεί πολύ εύκολα στην στιλιστική προσωπικότητα κάθε γυναίκας, χαρίζοντάς της έξτρα πόντους ύψους και κάνοντας τη μέση της να δείχνει λεπτότερη. To τζιν με άρωμα από τα 70s είναι πλέον νούμερα 1 στα trends και σου βρήκαμε κάποια κομμάτια στα καταστήματα Zara.

Συνδυάζονται υπέροχα με ένα τοπ, ένα blazer ή το jacket σας και όταν ο καιρός μας δείξει το φθινοπωρινό του πρόσωπο, με ένα ελαφρύ πουλόβερ. Tα ψηλόμεσα τζιν με το φαρδύ τελείωμα είναι μια από τις πιο κολακευτικές προτάσεις της σεζόν.

Το τέλος του χειμώνα είναι πάντα η αρχή μιας νέας εποχής που μας καλεί σε κάτι διαφορετικό, που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά τις ανάγκες μας και μας παροτρύνει για αλλαγές.

Είναι η κατάλληλη εποχή να εντοπίσουμε τα κομμάτια που θα κάνουνε την καθημερινότητά μας πιο άνετη τη νέα σεζόν, που θα μας επιτρέψουν ευέλικτους συνδυασμούς, θα μας ανανεώσουν και θα αναδείξουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας.

Αυτά τα wide leg jeans, λοιπόν, από τα καταστήματα Zara θα γίνουν το νούμερα 1 στην καρδιά σας

ΤΖΙΝ Z1975 WIDE LEG ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΜΕΝΕΞΕΔΙ - 7147/042

Ψηλόμεσο τζιν με φαρδύ μπατζάκι και πιέτες μπροστά. Τσέπες μπροστά και πίσω τσέπες patch. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for fiber: 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Wide leg jeans Zara

ΤΖΙΝ ZW PREMIUM MARINE STRAIGHT ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΜΑΥΡΟ - 8246/048

The Marine Straight

Ψηλόμεσο τζιν με πίσω τσέπες patch. Κάτω μέρος με ξέφτια στο τελείωμα. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ και κουμπί.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for water: Αυτά τα ενδύματα έχουν βαφεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού κατά τη διαδικασία της βαφής.

Zara παντελόνια άνοιξη 2020

Και απλά για να ξέρεις μπορείς να συνδυάσεις αυτό το τζιν με μια από αυτές τις μπλούζες των καταστημάτων Zara που σου βρήκαμε και κοστίζουν μόνο 6 ευρώ! Ακόμα να τις δεις; Δεν θα τις προλάβεις!

Το instagram έχει λατρέψει αυτό το wide leg jean των Zara

TAGS