Αυτός είναι ο τρόπος για να αναδείξεις τα πόδια σου - Στα Stradivarius έχεις την απόλυτη φούστα

Είναι τζιν και ταιριάζει με όλα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο τρόπος για να αναδείξεις τα πόδια σου - Στα Stradivarius έχεις την απόλυτη φούστα

Ψάχνεις και εσύ να βρεις έναν τρόπο για να "αναβαθμίσεις" την εμφάνισή σου και δεν ξέρεις πως; Αυτός είναι ο τρόπος για να αναδείξεις τα πόδια σου και τα Stradivarius σου έχουν την απάντηση με την απόλυτη φούστα.

Η συγκεκριμένη είναι από τζιν και σε ταξιδεύει πίσω στην δεκαετία του '90, μιας και μπορείς να την συνδυάσεις εύκολα είτε με τζιν, δημιουργώντας συνδυασμό total jean, είτε με άλλο ύφασμα της επιλογής σου. Δώσε προσοχή!

Αν θες και εσύ να δημιουργήσεις ένα outfit που θα κάνει τους πάντες να σε κοιτάνε και να θαυμάζουν την επιλογή του στυλ σου, αυτό είναι το κομμάτι που θα πρέπει να εντάξεις οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα σου.

Stradivarius φούστα
Stradivarius τζιν φούστα

Πάρε παράδειγμα και από διάσημα μοντέλα της Αμερικής, τα οποία λατρεύουν το όλο denim look, και τόλμησε και εσύ να το δοκιμάσεις asap. Κάνε την δικιά σου εδώ. Και επίσης μπορείς να δεις και αυτές τις καφέ μπότες, που αν τις συνδυάσεις με τη φούστα θα κάνεις ένα μοναδικό outfit όπως οι διάσημες influencers!

Εκτός από την απόλυτη φούστα θα βρεις και μοναδικά νέα t-shirt με στάμπα στα Stradivarius - Είναι τόσο παιχνιδιάρικα

Η νέα συλλογή στα καταστήματα Stradivarius για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 μόλις κυκλοφόρησε και ξεχωρίσαμε 2 t-shirt που έχουν επάνω μια πολύ παιχνιδιάρικη στάμπα! Αν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν τα casual looks πρέπει να τα αγοράσεις οπωσδήποτε!

Μπορείς να τα φορέσεις είτε με φούστα, είτε με τζιν παντελόνι - και μάλιστα αυτά τα νέα τζιν που κυκλοφόρησαν στα Zara είναι συγκλονιστικά - και συνδυάζοντας τα με τα ανάλογα κοσμήματα εννοείται πως μπορείς να τα φορέσεις και να βγεις ακόμα και βράδυ για ποτό!

Δεν θα πάει σε κανέναν το μυαλό ότι έδωσε μόνο 5,99 € για να τα πάρεις!

Μπλουζάκι με στάμπα

ΑΝΑΦ. 7034/130-V2020

Stradivarius t-shirt

Μπλουζάκι με στάμπα

ΑΝΑΦ. 7034/130-V2020

Stradivarius νέα συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020

2+1 t-shirt με στάμπες από τα Stradivarius που κοστίζουν 5,99 - Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Στις 20 Μαρτίου μπαίνει επίσημα η Άνοιξη, ωστόσο, τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει μερικά κομμάτια από την Καλοκαιρινή συλλογή του 2020. Εγώ σου βρήκα τα 2+1 μπλουζάκια που έχουν στάμπες στο μπροστινό μέρος τους και κοστίζουν το κάθε ένα 5,99 €.

Ένα απλό t-shirt με ένα σχέδιο μπροστά μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο σου. Όπως επίσης, μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση, αν ειδικά έχει ένα αστείο cartoon ή περνώντας ένα όμορφο μήνυμα προς την ζωή ή το συνάνθρωπο σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius σου βρήκα τα μπλουζάκια που θα θες να αγοράσεις ASAP! Είναι από την καλοκαιρινή τους συλλογή και με την τιμή τους θα πάθεις «εγκεφαλικό», καθώς κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ το κάθε ένα. Πιο συγκεκριμένα, 5,99 € .

Η πρώτη μπλούζα είναι σε λευκό χρώμα και έχει με τύπωμα με λουλούδι.

Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Η δεύτερη επίσης λευκή με τύπωμα Happiness

Μπλούζες με στάμπα

Και η τρίτη με τύπωμα ένα στοίχο.

Stradivarius ρούχα

Σου προτείνω να τα φορέσεις με ένα από τα κοτλέ παντελόνια που υπάρχουν στα Stradivarius. Επέστρεψαν και πάλι στην μόδα από το παρελθόν, και προκαλούν «σεισμό».