Φρενίτιδα στα Stradivarius με το κέρινο παντελόνι από δέρμα - Δικό σου με 19,99 ευρώ

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα στα Stradivarius με το κέρινο παντελόνι από δέρμα - Δικό σου με 19,99 ευρώ

Φρενίτιδα έχει προκληθεί στα Stradivarius με αυτό το κέρινο παντελόνι από δέρμα! Μπορείς και εσύ τώρα να το κάνεις δικό σου με 19,99 ευρώ! Τρέξε γιατί εξαντλείτε!

Αν θες και εσύ να βάλεις μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου, ή απλά λατρεύεις το πιο ροκ στυλ, αυτό είναι το παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις δικό σου.

Είναι από τα πιο αγαπημένα trend του εξωτερικού, και ενώ το είδαμε να κάνει μεγάλη θραύση πέρσι, ωστόσο τώρα κάνει δυναμικό comeback και πιο έντονο από ποτέ.

Stradivarius παντελόνι
Stradivarius κέρινο παντελόνι

Και επίσης μπορείς να δεις και αυτές τις καφέ μπότες, που αν τις συνδυάσεις με τη φούστα θα κάνεις ένα μοναδικό outfit όπως οι διάσημες influencers!

Εκτός από το κέρινο παντελόνι θα βρεις και μοναδικά νέα t-shirt με στάμπα στα Stradivarius - Είναι τόσο παιχνιδιάρικα

Η νέα συλλογή στα καταστήματα Stradivarius για την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 μόλις κυκλοφόρησε και ξεχωρίσαμε 2 t-shirt που έχουν επάνω μια πολύ παιχνιδιάρικη στάμπα! Αν είσαι από τα κορίτσια που λατρεύουν τα casual looks πρέπει να τα αγοράσεις οπωσδήποτε!

Μπορείς να τα φορέσεις είτε με φούστα, είτε με τζιν παντελόνι - και μάλιστα αυτά τα νέα τζιν που κυκλοφόρησαν στα Zara είναι συγκλονιστικά - και συνδυάζοντας τα με τα ανάλογα κοσμήματα εννοείται πως μπορείς να τα φορέσεις και να βγεις ακόμα και βράδυ για ποτό!

Δεν θα πάει σε κανέναν το μυαλό ότι έδωσε μόνο 5,99 € για να τα πάρεις!

Μπλουζάκι με στάμπα

ΑΝΑΦ. 7034/130-V2020

Stradivarius t-shirt

Μπλουζάκι με στάμπα

ΑΝΑΦ. 7034/130-V2020

Stradivarius νέα συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020

2+1 t-shirt με στάμπες από τα Stradivarius που κοστίζουν 5,99 - Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Στις 20 Μαρτίου μπαίνει επίσημα η Άνοιξη, ωστόσο, τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει μερικά κομμάτια από την Καλοκαιρινή συλλογή του 2020. Εγώ σου βρήκα τα 2+1 μπλουζάκια που έχουν στάμπες στο μπροστινό μέρος τους και κοστίζουν το κάθε ένα 5,99 €.

Ένα απλό t-shirt με ένα σχέδιο μπροστά μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο σου. Όπως επίσης, μπορεί να σου αλλάξει την διάθεση, αν ειδικά έχει ένα αστείο cartoon ή περνώντας ένα όμορφο μήνυμα προς την ζωή ή το συνάνθρωπο σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius σου βρήκα τα μπλουζάκια που θα θες να αγοράσεις ASAP! Είναι από την καλοκαιρινή τους συλλογή και με την τιμή τους θα πάθεις «εγκεφαλικό», καθώς κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ το κάθε ένα. Πιο συγκεκριμένα, 5,99 € .

Η πρώτη μπλούζα είναι σε λευκό χρώμα και έχει με τύπωμα με λουλούδι.

Καλοκαιρινή συλλογή 2020

Η δεύτερη επίσης λευκή με τύπωμα Happiness

Μπλούζες με στάμπα

Και η τρίτη με τύπωμα ένα στοίχο.

Stradivarius ρούχα

Σου προτείνω να τα φορέσεις με ένα από τα κοτλέ παντελόνια που υπάρχουν στα Stradivarius. Επέστρεψαν και πάλι στην μόδα από το παρελθόν, και προκαλούν «σεισμό».