Πουλόβερ από τα Zara με 12,95 ευρώ - Το φοράς και σαν φόρεμα

Αυτή την τιμή δεν πρέπει να την χάσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πουλόβερ από τα Zara με 12,95 ευρώ - Το φοράς και σαν φόρεμα

Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να μπαίνει επίσημα η Άνοιξη, ωστόσο, ακόμη μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ. Με πιο λεπτό βέβαια ύφασμα. Στα Zara θα βρεις το κατάλληλο, το οποίο εκτός του ότι δεν θα το βγάζεις από πάνω σου, μπορείς να το φοράς και σαν φόρεμα και κοστίζει μόνο 12,95 €.

Μπορεί όταν ακούμε πουλόβερ να μας έρχεται στο μυαλό κρύο και βροχή, αλλά κάνουμε λάθος. Υπάρχουν διαφόρων στιλ, υφασμάτων και κοψίματος. Το συγκεκριμένο από τα Zara μπορείς να το φορέσεις όποια εποχή θελήσεις, εκτός βέβαια από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara βρήκα ένα απίστευτο πουλόβερ το οποίο βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις. Στο κλασικό μαύρο, σε γκρι και καμηλό. Πρόκειται για τι κοντό φόρεμα - πουλόβερ, με όρθιο γιακά και μακριά μανίκια, ενώ έχει λεπτό και απαλό ύφασμα.

Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις πρέπει να γνωρίζεις πως πρέπει να το πλένεις στο πλυντήριο max στους 40 βαθμούς στο χαμηλό πρόγραμμα πλυσίματος. Όσον αφορά το σιδέρωμα του να γίνεται στους 110 βαθμούς, ενώ επιτρέπεται η χρήση στεγνωτηρίου σε μειωμένη θερμοκρασία.

Πως να φορέσεις το πουλόβερ φόρεμα από τα Zara

Εγώ θα σου πρότεινα για πιο safe επιλογή να το συνδυάσεις με ένα δερμάτινο κολάν, sneakers και ένα jacket για πιο casual εμφανίσεις. Αν δεν είσαι φαν του κολάν, τότε συνδύασε το με ένα jean κλασικό στενό παντελόνι ή μαύρο με σκισίματα η ακόμη κάνοντας layering. Αν από την άλλη θέλεις μα το φορέσεις σαν φόρεμα, συνδύασε το με over the knee μπότες και ένα παλτό ή με αρβυλάκια με μαύρη λίγο ψηλή κάλτσα.

Αν κατέληξες τελικά στο πως να το φορέσεις, τότε σου προτείνω να ολοκληρώσεις το look σου με αυτό το παλτό. Είναι στο χρώμα και στο στιλ που ταιριάζει με όλα και φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ. Τρέξε να προλάβεις πριν εξαντληθεί, καθώς κοστίζει 29,95 ευρώ.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΑΠΑΛΗ ΥΦΗ

Zara ρούχα

TAGS