Θα τα χάσεις με αυτά τα καπιτονέ πέδιλα των Stradivarius - Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα

Μπορείς όμως να τα κάνεις κράτηση

Θα τα χάσεις με αυτά τα καπιτονέ πέδιλα των Stradivarius - Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα

Κορίτσια για εσάς δουλεύουμε! Στα καταστήματα Stradivarius η νέα συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 είναι έτοιμη αλλά... δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Η ομάδα, όμως, του Youweekly.gr σου κάνει spoiler για κάτι καπιτονέ πέδιλα που πρόκειται να βγουν στα μαγαζιά κι επειδή είναι τόσο όμορφα που θα τα χάσεις σου βρήκαμε τρόπο να τα κάνεις κράτηση από τώρα!

Θες να είσαι αυτή που θα έχει πρώτη τα τελευταία trends της σεζόν; Εμείς είμαστε εδώ για σένα! Τα πέδιλα που θα δεις παρακάτω είναι η νέα τάση που θα κατακλύσεις τους δρόμους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού και μπορείς να την έχεις πρώτη στα... πόδια σου πατώντας μόνο ένα κουμπί.

Καπιτονέ πλεκτά πέδιλα με τακούνι

ΑΝΑΦ. 9220/570-V2020

Stradivarius πέδιλα νέα συλλογή Άνοιξη 2020

Κοστίζουν μόνο 29,99€ και μπορείς να τα κάνεις κράτηση πατώντας εδώ!

Αυτή η τσάντα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στα Stradivarius - Μπορείς να την κάνεις από τώρα κράτηση

Ψάχνεις το απόλυτο must have item για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020; Σου βρήκαμε μια συγκλονιστική τσάντα στα καταστήματα Stradivarius η οποία μάλιστα από κάτω αναγράφει ένα μεγάλο coming soon! Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν την έχουν εμπορευτεί ακόμα τα καταστήματα αλλά εσένα σου δίνουν την δυνατότητα να την κάνεις κράτηση για να την έχεις πρώτη όταν φτάσει.

Να τονίσουμε πως είναι πολύ οικονομική αφού κοστίζει μόνο 19,99€ και είναι η γνωστή τσάντα του ταχυδρόμου που μπαίνει χιαστί! Βγαίνει σε δυο χρώματα σε καμιλό ανοιχτό αλλά και σε μαύρο.

Τσάντα χιαστί με τσέπη

ΑΝΑΦ. 0481/001-V2020

Stradivarius τσάντα

Φροντιδα

  • Εξωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Σύνθεση

  • Απαγορεύεται το πλύσιμο
  • Απαγορεύεται η χλωρίνη
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο

Να τονίσουμε πως μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι και πολύ αργά το απόγευμα και να κάνεις τις εμφανίσεις σου να μοιάζουν πιο στιλάτες. Ταιριάζει άψογα και με sneakers αλλά και με μποτάκια και είναι πολύ βολική αφού έχει και μεγάλο μέγεθος και πολλές θήκες για να αποθηκεύσεις διάφορα πράγματα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

Κι αν γενικά σ'αρέσει να έχεις πρώτη ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά να ξέρεις πως μπορείς να μπεις τώρα σε λίστα αναμονής γι αυτά τα τέλεια παπούτσια των Zara! Είναι συγκλονιστικά για την Άνοιξη 2020 και μπορείς να τα βρεις εδώ!