Αναπαυτικές παντόφλες στα Oysho μόνο με 20 ευρώ - Δεν θα τις νιώθεις στα πόδια σου

Ακόμη να τις αγοράσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναπαυτικές παντόφλες στα Oysho μόνο με 20 ευρώ - Δεν θα τις νιώθεις στα πόδια σου

Ψάχνεις αναπαυτικές παντόφλες και ακόμη δεν έχεις βρει; Εγώ σου τις βρήκα στα OYSHO δίνοντας μόνο 20 ευρώ. Εκτός του ότι δεν θα τις νιώθεις στα πόδια σου, είναι πολύ στιλάτες και κοριτσίστικες. Δεν πρέπει να είσαι όμορφη και εντυπωσιακή μόνο έξω στο δρόμο, αλλά και μέσα στο σπίτι σου.

Ότι πρέπει για να αισθάνεσαι άνετη μέσα στο σπίτι! Οι κρύες ημέρες που μένουν ακόμη είναι γεγονός. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να φοράς και κάλτσες για να αισθάνεσαι... ζεστή.

Οι συγκεκριμένες παντόφλες από τα OYSHO, είναι κλειστές στο μπροστινό μέρος με πον - πον από φυσική γούνα. Είναι υφασμάτινη, σε χρώμα εκρού και πρόκειται να δώσει την άνεση που θες στα πόδια σου μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, θα τις λατρέψεις, καθώς είναι πανέμορφες. Θα σου ζητάνε όλες οι φίλες σου να τις φορέσουν.

Κλειστή παντόφλα με πομ-πον μαραμπού

Oysho παντόφλες

Αν θέλεις να φορέσεις τις παντόφλες σου, αλλά να είσαι και... άκρως θηλυκή, φόρεσε τες με αυτές τις πιτζάμες από τα OYSHO. Όταν σε δει ο σύντροφος σου με αυτές, θα πάρουν «φωτιά» τα σεντόνια σου.

Συνδύασε τις παντόφλες με αυτές τις πιτζάμες από τα OYSHO

Ποίος είπε πως οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι στυλατες και στον ύπνο τους; Η Oysho σου δείχνει τις ποιο άνετες πιτζάμες και ταυτόχρονα τις πιο cute!

To κάτω μέρος της πιτζάμας είναι κολάν και έχει τύπωμα λευκές καρδούλες σε γκρι φόντο με απαλή υφή. Είναι άνετη καθώς προσαρμόζετε με λάστιχο και κορδόνι στην μέση.

Oysho κολαν

Θα το βρεις στην τιμή 17,99 εδώ!

Η μπλούζα που μπορείς να συνδυάσεις το κολάν είναι κοντομάνικη και έχει τύπομα λευκές καρδούλες σε γκρι φόντο. Το ύφασμα είναι σε απαλή υφή! Θα το βρεις στην τιμή 15,99 εδώ!

μπλουζα oysho

TAGS