Θυμίζει old country το φόρεμα από τα Zara - Με 29,95 ευρώ από την join life κολεξιόν

Μόλις το δεις θα το ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θυμίζει old country το φόρεμα από τα Zara - Με 29,95 ευρώ από την join life κολεξιόν

Από την κολεξιόν του Zara «join life», έρχεται αυτό το απίστευτο φόρεμα το οποίοι θυμίζει old country, δηλαδή τα φορέματα που φορούσαν στις παλιές ταινίες με τους καομπόϊδες. Το συγκεκριμένο μπορείς να το κάνεις δικό σου με 29,95 € και θα το ερωτευτείς.

Μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί για καφέ με τις φίλες, έως το απόγευμα για φαγητό, έως και το βράδυ με μπότες ή πέδιλα για ποτό. Είναι ένα φόρεμα που επίσης, ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και με όλα τα αξεσουάρ, λόγω του στιλ του.

Πρόκειται λοιπόν για το φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό μανίκι που καταλήγει σε ρεβέρ από τα Zara. Έχει τσέπες patch μπροστά και λεπτομέρεια με πιέτες στο στήθος. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με κουμπιά και ζώνη από το ίδιο ύφασμα.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ

Zara φόρεμα κολεξιόν

Συνδύασε το με την τελευταία λέξη της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα Zara. Αναφερόμαστε φυσικά στις τσάντες πουγκάκια που έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα αφού πρώτα κατέκλυσαν όλους τους δρόμους του εξωτερικού.

Spring love αυτό το καρό φόρεμα στα Zara - Δεν θυμίζει όμως old country

Η Άνοιξη του 2020 πλησιάζει και τα καταστήματα Zara μόλις κυκλοφόρησαν την κατάλληλη συλλογή! Από αυτή την συλλογή, λοιπόν, εμείς σου ξεχωρίσαμε ένα υπέροχο καρό φόρεμα που είναι πραγματικά για... spring lovers και επιβάλλεται να το πάρεις!

Ένα από τα διαχρονικά και δημοφιλή prints που όλες έχουμε αγαπήσει είναι το καρό. Είτε πρόκειται για το σκωτσέζικο ή για πτι καρό, το plaid όπως αλλιώς αποκαλείται θα κυριαρχήσει και αυτή τη σεζόν. Αν και πολλές θεωρούν τα καρό ρούχα πιο φθινοπωρινά, οι διάσημοι σχεδιαστές μας απέδειξαν περίτρανα πως μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι! Γι αυτό κι εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο με μόνο 29,95 €!

ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΡΟ VICHY

ΛΕΥΚΟ / ΜΑΥΡΟ - 0387/054

Φαρδύ φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Zara φόρεμα

Αν θες να το κάνεις δικό σου πάτα εδώ!

TAGS