H A-line φούστα που θα βρεις στα H&M και θα σε δείχνει πιο αδύνατη

Σε δυο αποχρώσεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H A-line φούστα που θα βρεις στα H&M και θα σε δείχνει πιο αδύνατη

Αυτή η A-line φούστα που θα βρεις στα H&M θα σε κολακεύσει και θα σε δείχνει πιο αδύνατη. Κυκλοφορεί σε δυο αποχρώσεις και έχει μια καλή και οικονομική τιμή, ενώ θα την συνδυάζεις πολύ εύκολα.

Οι τζιν φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα των γυναικών. Θηλυκά, τονίζουν το σώμα σου, ενώ μπορείς να τις φορέσεις με διαφορετικούς συνδυασμούς από το πρωί, έως το βράδυ ή ακόμα και με ένα ντύσιμο όλη μέρα.

Εμείς βρήκαμε στα H&M, αυτή την Α - line, φούστα που κυκλοφορεί σε δυο χρώματα και θα την λατρέψεις. Θα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη, ενώ είναι και μια κορυφαία επιλογή για το καλοκαίρι. Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

A-line denim skirt

H&M φούστα

34,99 €

Θα την βρείτε εδώ

Ποια η ιδανική φούστα τζιν ανάλογα με το σωματότυπο σου

Σώμα σωλήνας

Το σώμα αυτό δεν έχει καμπύλη στην περιοχή της μέσης και έχει έναν φαρδύ κορμό. Το ιδανικό σχέδιο jean φούστας είναι αυτό που θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει καμπύλη. Αυτό δεν είναι άλλο από την φούστα σε Α γραμμή που γίνεται πιο φαρδιά όσο μακραίνει.

Σωματότυπος αχλάδι

Όταν η περιφέρεια και γενικότερα το κάτω μέρος του σώματος είναι πιο γεμάτο, διαλέξετε μια skater τζιν φούστα. Το κοντό σχέδιο που ανοίγει προς τα κάτω περισσότερο από την Α γραμμή.

Αν είστε ψηλή

Αναδείξτε τα πόδια σας με μια μίντι denim φούστα που ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα σας.

Κλεψύδρα

Η πιο κολακευτική τζιν φούστα για μια γυναίκα με καμπύλες είναι η κολλητή και ελαστική που αγκαλιάζει το σώμα, τονίζοντας το όμορφα. Μια μίντι pencil φούστα που φτάνει κάτω από το γόνατο σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες συνθέτει την απόλυτη επιλογή.

Petite σιλουέτα

Ιδανική επιλογή για να αναδείξετε την εικόνα σας είναι η μίνι jean φούστα που αναδεικνύει τα πόδια. Αν βέβαια έχετε πλούσιους γοφούς, προτιμήστε μια κοντή denim φούστα πάνω από το γόνατο, ή ένα bubble σχέδιο.

TAGS