«Μυρίζει» καλοκαίρι στα Stradivarius με αυτό το παστέλ πράσινο φλοράλ φόρεμα

Θα το αγαπήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μυρίζει» καλοκαίρι στα Stradivarius με αυτό το παστέλ πράσινο φλοράλ φόρεμα

Αυτό το φλοράλ παστέλ πράσινο φόρεμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius είναι ότι πιο girly και παράλληλα άκρως θηλυκό. Με το που το βλέπεις κατευθείαν «μυρίζει» καλοκαίρι, τόσο λόγω του στιλ του, όσο και λόγω του χρώματος του.

Φέτος η Άνοιξη και ο Καλοκαίρι θέλουν χρώματα και λουλούδια από φούστες και μπλουζάκια μέχρι και στα φορέματα. Βάλε και εσύ χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου με αυτό το απίστευτο φόρεμα που θα ερωτευτείς με την πρώτη κιόλας ματιά.

Μπορεί ωστόσο να είσαι σε αυτοπεριορισμό και τα καταστήματα να είναι όλα κλειστά, όμως μπορείς να κάνεις την αγορά σου και διαδικτυακά, από την ηλεκτρονική σελίδα των καταστημάτων Stradivarius. Με λίγα μόνο κλικ θα μπορέσει να έρθει στην πόρτα σου.

Αυτό είναι το φλοράλ φόρεμα των Stradivarius

Κοστίζει 25,99 €

Stradivarius φλοράλ φόρεμα

Πρόκειται λοιπόν για αυτό το φλοράλ φόρεμα που βγαίνει σε παστέλ πράσινο χρώμα. Είναι μίνι, έχει το hot trend με τα φουσκωτά μανίκια και V ντεκολτέ. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο σου και είναι και κατάλληλο για τις διακοπές.

Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers το πρωί και με ψηλά πέδιλα το βράδυ και είσαι έτοιμη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Τόλμησε επίσης να κάνεις την αντίθεση με αυτά τα μποτάκια. Το συγκεκριμένο ζευγάρι, όχι μόνο θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, αλλά είναι και οικονομικό. Έχει τέλειο μοτίβο που θυμίζει φιδίσιο και θα σε κάνει να μαγνητίσεις τους πάντες γύρω σου. Εκτός από αυτό, το ιδιαίτερο κόψιμό του, το καθιστά πολύ εύκολο στο να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.