Μοναδικό mom τζιν σε προσφορά στα καταστήματα Massimo Dutti

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μοναδικό mom τζιν σε προσφορά στα καταστήματα Massimo Dutti

Αυτό το υπέροχο mom τζιν που βρήκαμε στα online καταστήματα του Massimo Dutti, βρίσκεται στην πιο "καυτή" προσφορά και δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις μιας και είναι το κομμάτι που δε θα βγάζεις από πάνω σου όλο το χρόνο!

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται να έχει στη συλλογή της ένα απλό τζιν το οποίο μπορεί να τη βολέψει για τις εμφανίσεις της από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Τα Massimo Dutti έδωσαν και πάλι τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο ανατρεπτικό mom τζιν που δε θα βγάζεις από πάνω σου!

Μιας και θα μπεις στο online store του Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την απίστευτη ολόσωμη φόρμα που θα σε κάνει να έχεις safari look.

Το καλύτερο από όλα είναι η τιμή του, μιας και το συγκεκριμένο τζιν βρίσκεται σε προσφορά 20 ευρώ κάτω. Έτσι μπορείς να το βρεις στο online store του Massimo Dutti στα 29,99!

Φόρεσε το με τα sneakers σου ή ακόμα και με γόβες για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα και να κατακτήσεις όλες τις καρδιές.

τζιν massimo dutti

Συνδύασε το mom τζιν με το πιο στιλάτο λευκό σακάκι από τα Massimo Dutti

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για την άνοιξη από το τζιν με το λευκό και αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όλοι!

Έτσι εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις το τζιν με ένα υπέροχο λευκό σακάκι που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti και ξέρουμε ότι χρειάζεσαι ένα τέτοιο κομμάτι στην ντουλάπα σου.

Άλλωστε ένα λευκό σακάκι είναι πάντα χρήσιμο για τις εμφανίσεις σου χειμώνα καλοκαιρί, αφού δίνει έναν άλλο αέρα και επιπλέον σε φωτίζει!

Κοστίζει 99,95 και θα το βρει εδώ