Σε προσφορά που "καίει" αυτό το μαύρο φόρεμα με βολάν από το BSB

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε προσφορά που

Σου βρήκαμε το πιο μοναδικό φόρεμα στα BSB το οποίο μάλιστα βρίσκεται στην πιο "καυτή" προσφορά! Μαύρο και με βολάν, το φόρεμα αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου όσο πιο σύντομα γίνεται μιας και δε θα το βγάζεις από πάνω σου!

Ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα καλή λύση εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους και εμείς σου βρήκαμε το καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά!

Παρόλο που δεν μπορείς να πας ακόμα για ψώνια, μπορείς να μπεις στο online store του BSB και να κάνεις μία βόλτα ανάμεσα στα προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση!

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη βαμβακερή ζακέτα που βρίσκεται σε έκπτωση!

Το φόρεμα αυτό που σου βρήκαμε, είναι μίνι μαύρο και με βολάν, ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις μιας και με τη μία θα κάνεις όλα τα βλέμματα να πέφτουν πάνω σου.

Οι καλοκαιρινές σου έξοδοι θα γίνουν πολύ λαμπερές αν μας ακούσεις! Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Κοστίζει 55,90 και θα το βρεις εδώ

Συνδύασε το μαύρο φόρεμα με αυτούς τους χρυσούς κρίκους από τα BSB

Ένα ζευγάρι διακριτικοί κρίκοι είναι πάντα καλή λύση εάν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις με μία απλή εμφάνιση.

Μιας και το φόρεμα που σου προτείνουμε έχει βολάν, θα ήταν καλύτερα να το συνδυάσεις με ένα πιο "ήσυχο" αξεσουάρ που θα σου δώσει λάμψη αλλά δε θα είναι τόσο γκράντε όσο το φόρεμά σου!

Θα το βρεις στο online store του BSB και κοστίζει μόλις 15,90.

TAGS