Τρέλα με την ινδική ρόμπα των Oysho που έβαλαν σε προσφορά

Μείνε σπίτι με στιλ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρέλα με την ινδική ρόμπα των Oysho που έβαλαν σε προσφορά

Μόλις δεις την ινδική ρόμπα που έβαλαν σε προσφορά στα καταστήματα Oysho, θα σε πιάσει "τρέλα", μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου για να δείχνεις κάθε στιγμή σικάτη και θελκτική!

Μπορεί να βρισκόμαστε όλη μέρα σπίτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας και να επιλέγουμε σικάτα κομμάτια.

Ένα από αυτά είναι και η ρόμπα που σου βρήκαμε στα Oysho! Μόλις την είδαμε στο online store τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και χρειάζεσαι αυτό το ρούχο!

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, ρίξε μια ματιά στο πιο στιλάτο κολάν με το οποίο μπορείς να αθληθείς στο σπίτι!

Το ιδιαίτερο χρώμα της αλλά και το αέρινο ύφασμά της θα σε κάνουν να την λατρέψεις και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως δε θα θες να τη βγάλεις από πάνω σου!

Το καλύτερο από όλα είναι η τιμή της μιας και κοστίζει μόλις 25,99 και θα τη βρεις εδώ.

ρόμπα oysho

Μη χάσεις και την ασορτί πιτζάμα που πάει σετ με την ινδική ρόμπα

Ένα όμορφο ζευγάρι πιτζάμες μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, όσο καιρό βρίσκεσαι στο σπίτι λόγω της καραντίνας.

Σου βρήκαμε λοιπόν το ασορτί παντελόνι που πάει σετ με την ρόμπα που σου προτείναμε παραπάνω και δεν πρέπει να το αφήσεις να πάει χαμένο!

Βρίσκεται και αυτό σε προσφορά οπότε πρέπει να φροντίσεις να το κάνεις δικό σου οπωσδήποτε! Κοστίζει 12,99 και θα το βρεις εδώ!

TAGS