Προσφορά «φωτιά» στα H&M - Παντελόνι jogger με 5,99

Τρέξε να την προλάβεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προσφορά «φωτιά» στα H&M - Παντελόνι jogger με 5,99

Απίστευτες προσφορές που ανάβουν «φωτιές» έχουν βάλει στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Θα βρεις αγαπημένα κομμάτια σε τιμές που φτάνουν στα... πατώματα. Εγώ σου βρήκα ένα παντελόνι jogger που είναι βαμβακερό και κοστίζει 5,99.

Ήρθε ο καιρός με την αλλαγή της εποχής να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπας και τι πιο τέλειο όταν την συγκεκριμένη περίοδο υπάρχουν και εκπτώσεις σε τιμές που θα θέλεις να τα αγοράσεις όλα, ακόμη και αυτά που δεν έχεις ανάγκη. Γιατί... που θα τα βρεις φθηνότερα;

Έχοντας άφθονο χρόνο τώρα που βρίσκεσαι κλεισμένη στο σπίτι σου, μπες στην διαδικτυακή σελίδα των H&M, στην στήλη με τις προσφορές και σου εγγυώμαι πως θα πάθει σοκ. Έχει πολλές προσφορές σε όλα του τα ρούχα σχεδόν και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα θέλεις να αγοράσεις.

Όπως για παράδειγμα αυτό το παντελόνι που βρήκα εγώ. Είναι στιλ jogger και βαμβακερό. Από 9,99 € που ήταν η αρχική του τιμή το πήγαν στα 5,99 € και δεν γινόταν να πω όχι. Για όλες έχουμε ανάγκη από ένα κλασικό και άνετο παντελόνι που φοριέται συνέχεια.

Αυτό είναι το παντελόνι jogger των H&M

H&M προσφορές παντελόνια

Βγαίνει σε 7 διαφορετικά χρώματα για να έχεις να διαλέξεις. Και αν έχεις τα χρήματα γιατί να μην το αγοράσεις σε όλα τα αγαπημένα σου;!

Αν πάλι θέλεις να αγοράσεις κάτι από την νέα κολεξιόν των Η&Μ τότε και εδώ έχω κάτι να σουτ προτείνω. «Σπάνε» τα ταμεία αυτές οι platforms εσπαντρίγιες που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M, αλλά και στην διαδικτυακή τους σελίδα. Είναι το κατάλληλο παπούτσι για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και την Άνοιξη, όταν έχει καλό και ηλιόλουστο καιρό.

TAGS