Το BSB έριξε την τιμή σε αυτή την μαύρη παντελόνα και ξεπουλάει σαν «τρελή»

Εσύ ακόμη να την αγοράσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το BSB έριξε την τιμή σε αυτή την μαύρη παντελόνα και ξεπουλάει σαν «τρελή»

Σαν «τρελή» ξεπουλάει στα BSB μια μαύρη παντελόνια. Είναι σε κλασικό στιλ και η τιμή της έχει πέσει... για τα καλά. Κορίτσια, όλες πρέπει να βάλουμε στην ντουλάπα μας μια παντελόνα, καθώς ταιριάζει με όλα και φοριέται σε ότι περίσταση εσύ θελήσεις.

Επίσης, ταιριάζει και σε σχεδόν όλα τα σωματότυπα. Αν είσαι αδύνατη ή με παραπανίσια κιλά μπορείς να την φορέσεις, αρκεί να προσέξεις τι εφαρμογή έχει. Δηλαδή αν παίρνεις τα κιλά στα μπούτια μην επιλέξεις μια σε στενή γραμμή γιατί θα στα τονίσει περισσότερο.

Στα BSB ωστόσο σου βρήκα μια που ταιριάζει σε όλες μας. Είναι μαύρη, ψηλόμεση και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με τους κατάλληλους συνδυασμούς

Αυτή είναι η μαύρη παντελόνα των BSB

Βγαίνει σε δυο χρώματα και από 89,90 € μπορείς να την αγοράσεις με 71,90€
BSB εκπτώσεις

Τι πρέπει να προσέξεις όταν φορέσεις παντελόνα

Προσοχή στον όγκο.

Είτε επιλέξετε ένα παντελόνι με καμπάνα είτε ένα σε ίσια δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε και στις δύο περιπτώσεις. Οι super ογκώδεις φόρμες αντί να σας χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ θα περιοριστούν μόνο στους έξτρα πόντους στη σιλουέτα σας.

Μακριές ή cropped;

Ναι και στις δύο αρκεί να συνδυαστούν με τα σωστά παπούτσια. Τα φλατ δεν κολακεύουν καθόλου τις μακριές παντελόνες εν αντιθέσει με τα ψηλοτάκουνα που επιμηκύνουν με μιας τη σιλουέτα μας. Οι cropped ταιριάζουν ακόμα και με τα αγαπημένα σας sneakers. Καιρού θέλοντος και στυλ επιτρέποντος τα mules αποτελούν τον πιο μοντέρνο συνδυασμό και για τις δύο. Και όχι τα ξώφτερνα mules δεν φοριούνται με καλσόν οπότε θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα.

Printed ή μονόχρωμες;

Ξεκινήστε με μία μονόχρωμη για να συνηθίσετε τη νέα της φόρμα και να χτίσετε του αγαπημένους σας συνδυασμούς και εν συνεχεία επενδύστε σε ένα ζωηρό μοτίβο που θα συνοδεύσει με στυλ τα Ανοιξιάτικα looks και θα χαρίσει χρώμα σα βαρετά looks του γραφείου καθώς συνδυάζετε υπέροχα τόσο με λευκά πουκάμισα όσο και με κρουαζέ τοπ.

Με τι πανωφόρι τις συνδυάζουμε;

Οι υφασμάτινες παντελόνες λατρεύουν τα σακάκια και τα blazers όσο ένα deux pieces το σετάκι του. Με μία ζ΄ώνη σφιχτά δεμένη μπορείτε να χαρίστε στο λοοκ ένα θηλυκό κόψιμο της μέσης με σωστές άνω και κάτω αναλογίες. Για πιο casual επιλογές μην διστάσετε να φορέσετε πάνω από την υφασμάτινη παντελόνα σας το αγαπημένο τζιν τζάκετ από τα 90s ή το cozy παλτό σας αφήνοντας έκθετα τα αέρινα τελειώματα της να ανεμίζουν στυο διάβα σας κάτω από το μίντι μάλλινο πανωφόρι σας.

TAGS