Χαμός με αυτές τις ανοιχτές παντόφλες στα Oysho - Τις εγκρίνουν και οι fashion bloggers

Μόλις κυκλοφόρησαν και μπορείς να τις φορέσεις κι έξω το καλοκαίρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χαμός με αυτές τις ανοιχτές παντόφλες στα Oysho - Τις εγκρίνουν και οι fashion bloggers

Η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Oysho έχει κυκλοφορήσει και παρά το γεγονός πως δεν μπορείς να βγεις στα μαγαζιά να ψωνίσεις λόγω καραντίνας μην ξεχνάς ότι σου επιτρέπεται να κάνεις τα ψώνια σου online. Σου βρήκαμε κάτι ανοιχτές παντόφλες, οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν χαμό στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Έχουν πάρει ήδη έγκριση κι από γνωστές fashion blogger του εξωτερικού.

Αν ψάχνεις ένα άνετο παπούτσι και για μέσα στο σπίτι αλλά και για έξω για μια κοντινή απόσταση από το σπίτι σου ή για μια βόλτα στην παραλία, οι παρακάτω παντόφλες είναι αυτό που αναζητάς.

Είναι πλαστικές και πάνω αναγράφουν την επωνυμία των Oysho. Ενώ είναι τόσο απλές είναι σικάτες κι αν τις συνδυάσεις με τα κατάλληλα ρούχα από πάνω θα κάνεις θραύση.

Από πέρυσι, αυτό το είδος, έχει επιστρέψει στη μόδα και το είδαμε να φοριέται πολύ και σε καφετέριες και σε παραλίες.

Ανοιχτή παντόφλα με λογότυπο

  • 15.99
  • Αναφ. 1300/580

Oysho παντόφλες

Ανοιχτή παντόφλα με λογότυπο

  • 15.99
  • Αναφ. 1306/580

Oysho νέα συλλογή

Μπορείς να τις συνδυάσεις άνετε με ένα από αυτά τα 3 φορέματα των Stradivarius - δες τα εδώ - για να πας μια κοντινή βόλτα όταν με το καλό ανοίξει ο καιρός και βγούμε από την καραντίνα του κορωνοϊού. Τα συγκεκριμένα φορέματα δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στα καταστήματα αλλά τα Stradivarius σου δίνουν την δυνατότητα να μπεις σε λίστα αναμονής και να τα έχεις πρώτη στην πόρτα του σπιτιού σου όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Μην ξεχάσεις να πληρώσεις με κάρτα, είναι σημαντικό για την υγεία σου πλέον!

TAGS