Μοναδική προσφορά στα Bershka: Jogger τζιν με 11,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο online

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μοναδική προσφορά στα Bershka: Jogger τζιν με 11,99 ευρώ

Τα καταστήματα Bershka μπορεί να μην επιτρέπουν φυσική παρουσία στους χώρους τους σεβόμενοι τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να παραγγείλεις ότι θες online κι εμείς βρήκαμε μια σούπερ προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή. Είναι ένα jogger τζιν το οποίο έχει πέσει στα 11,99 ευρώ!

Μπορεί οι έξοδοι μας να έχουν μειωθεί κατά πολύ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να σταματήσεις να ενημερώνεσαι για τις τάσεις της μόδας και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου - πληρώνοντας πάντα με κάρτα! Μην ξεχνάς κάποια στιγμή οι... πόρτες θα ανοίξουν και θα βρεθούμε ξανά στον έξω κόσμο, δεν είναι κρίμα να μην είσαι σούπερ στιλάτη και ανανεωμένη;

Τα καταστήματα Bershka στο site τους τρέχουν αποκλειστικές προσφορές μόνο για λίγες ημέρες και συγκεκριμένα η προσφορά που σου έχω βρει εγώ είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 1/5 οπότε... τρέξε να προλάβεις ότι απόθεμα έχει μείνει.

Παντελόνι jogger

  • JOIN LIFE
  • ΑΝΑΦ. 0175/019/832
  • Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.74 ft / 175 cm
  • Από 19.99€ τώρα μόνο 11.99€! Είναι -40% στην αρχική του τιμή!

Παντελόνι jogger με τσέπες και κλείσιμο με κουμπί και φερμουάρ. Φαρδιά γραμμή που στενεύει στο κάτω μέρος με λάστιχο.

  • JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Bershka προσφορά

Μπορείτε να το αγοράσετε κατευθείαν μέσα από το επίσημο site των καταστημάτων Bershka πατώντας εδώ

Και εννοείται πως αυτό το οικονομικό παντελόνι για να το αναδείξετε πρέπει οπωσδήποτε να το συνδυάσετε με μια από τις νέες τσάντες των καταστημάτων Zara. Είναι σαν έργο τέχνης και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ

TAGS