Ονειρική η φούστα των Massimo Dutti - Γαλαζωπή γεμάτη σύννεφα

Εσύ τολμάς να την φορέσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ονειρική η φούστα των Massimo Dutti - Γαλαζωπή γεμάτη σύννεφα

Αυτή η φούστα που σου βρήκα στα Massimo Dutti είναι ονειρική και αυτό λόγω του χρώματος και τους τυπώματος που έχει πάνω της. Μπορείς να την φορέσεις και το καλοκαίρι και έχει βγει σε απίστευτη προσφορά. Είναι γαλαζωπή στο χρώμα, ενώ είναι γεμάτη σύννεφα.

Τα print τα τελευταία χρόνια έχουν δει μεγάλη πέραση στην μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες να την επιλέγουν στις εμφανίσεις τους. Αν αυτές είναι πρωινές, είτε απογευματινές, ακόμη και βραδινές. Print έχουμε δει και σε ποιο επίσημες εξόδους. Ακόμη δηλαδή και σε γάμους.

Εγώ σου βρήκα την πιο θηλυκή και στιλάτη που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB και σε απίστευτη προσφορά. Πρόκειται για την φούστα με τύπωμα σύννεφα σε γραμμή εβαζέ, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα. Διαθέτει ασορτί πουκάμισο που ολοκληρώνει το σύνολο.

Αυτή είναι η φούστα των Massimo Dutti

Massimo Dutti φούστα

Αν είσαι extreme μπορείς να την συνδυάσεις με αυτά τα απίστευτα μποτάκια.

Πως να επιλέξεις την σωστή φούστα ανάλογα με το σχήμα στο σώμα σου

  • Οι ψηλές γυναίκες όσο περίεργο και να σας φανεί, το μίνι δεν τις κολακεύει, γιατί τα πόδια φαίνονται κυριολεκτικά σαν ξυλοπόδαρα. Οι ιδανικές φούστες για εκείνες είναι οι Midi που είναι παράλληλα και μοναδικά κομψές και οι maxi.
  • Αν έχετε σωματότυπο μήλο, δηλαδή, αν έχετε πολύ ωραία πόδια αλλά κιλάκια στην κοιλιά ή πιο ανοιχτή μέση, τότε θα επιλέγετε ψηλόμεσες φούστες που θα κρύβουν την κοιλιά. Επίσης, να αναζητάτε φούστες με λάστιχο, ώστε να μην υποχρεώνεστε λόγω της κοιλιάς να επιλέγετε μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που σας πηγαίνει ή να φοράτε φούστες που σας κάνουν να ασφυκτιάτε.
  • Όσες είστε απόλυτα λεπτές, αυτό που αποκαλούμε σανίδα, ευκαιρία να φορέσετε τις φούστες που θέλουν όλες: τις full midi skirts!
  • Αν έχετε καμπύλες στο κάτω μέρος του σώματος, δηλαδή ανήκετε στην κατηγορία «αχλάδι» τότε, πρέπει να επιλέγετε φούστες σε γραμμή Α.
  • Τέλος, αν οι γάμπες σας δεν είναι λεπτές, επιλέγουμε maxi φούστες και τον χειμώνα τις σετάρουμε με μπότες ενώ το καλοκαίρι με ψηλοτάκουνα πέδιλα.