Στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit

Σε σχήμα καρδιάς

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit

Ψάχνεις και εσύ να βρεις τρόπο για να αλλάξεις την εμφάνισή σου απλά και χωρίς τρόπο; Αν ναι τότε στα H&M θα βρεις την ιδανική city τσάντα που ταιριάζει με όλα τα outfit σου.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα καθημερινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα H&M τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο oversized denim jacket που βρήκαμε στα Bershka.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Αυτή είναι η city τσάντα των H&M

H&M city τσάντα

Πως να διαλέξεις την σωστή τσάντα

Διάλεξε το σωστό μέγεθος

  • Κοιτώντας τον εαυτό σου από το πλάι σε έναν καθρέφτη, το μέγεθος της τσάντας δεν πρέπει να ξεπερνάει το μέγεθος της πλαϊνής περιφέρειας σου, γιατί αλλιώς θα σου προσθέτει πόντους, στο συγκεκριμένο σημείο. Ιδίως σε σιλουέτες αχλάδι, είναι ότι πιο απαγορευτικό.
  • Τα λουριά της τσάντας πρέπει να είναι τόσο μακριά, όσο να μην ξεπερνάνε τους γοφούς για να μην δείχνει δυσανάλογη με τα πόδια σου. Έτσι, δεν θα αφαιρέσουν πόντους από το ύψος σου αλλά ούτε και θα προσθέσουν πόντους στην περιφέρεια.
  • Εάν έχεις ψηλόλιγνο/αθλητικό σωματότυπο χωρίς καμπύλες, μπορείς να την προσαρμόσεις στο ύψος που βρίσκονται οι γλουτοί σου, ώστε να προσθέσεις οπτικά.Εάν δεν είσαι σίγουρη, το αλάνθαστο μήκος για να ισοσκελίσεις το ύψος σου με το μήκος της τσάντας, είναι η τσάντα να τελειώνει στο μισό του ύψους, από τον ώμο σου μέχρι το πάτωμα.
  • Εάν είσαι petite ή αν έχεις αρκετά κοντά πόδια, η τσάντα πρέπει να τελειώνει εκεί που ξεκινούν οι γλουτοί σου.
  • Τα μεγάλα prints και μοτίβα, κάνουν την τσάντα να δείχνει μεγαλύτερη, άρα κάνουν εσένα να δείχνεις μικρότερη σε μέγεθος.
TAGS