Μένεις σπίτι; Κανένα πρόβλημα - Τα Stradivarius έχουν το τοπάκι για να παραμείνεις trendy

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μένεις σπίτι; Κανένα πρόβλημα - Τα Stradivarius έχουν το τοπάκι για να παραμείνεις trendy

Μένεις σπίτι και βαρέθηκες να φοράς τις πυτζάμες σου; Κανένα πρόβλημα μιας και τα Stradivarius σου έχουν το τοπάκι για να παραμείνεις trendy όλες τις ώρες. Μην το σκέφτεσαι άλλο.

Η ώρα άλλαξε και ο καιρός γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, οπότε ήρθε η ευκαιρία να αφήσεις στην άκρη τα πουλόβερ και τα ζεστά σου ρούχα και να επιλέξεις κάτι καλοκαιρινό και αέρινο.

Μιλάμε για ένα απλό top που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που μπορείς να το φορέσεις ένα βραδάκι και σε λιγότερο από 10 ευρώ. Μιας και θα μπεις στο online store του Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη ζακέτα που έχει το πιο υπέροχο χρώμα!

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για πολλές βόλτες σου και αν δεν σου αρέσει το γκρι μπορείς να το δοκιμάσεις και σε κλασσικό μαύρο, άσπρο ή ροζ.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις τόσο με φούστα όσο και με το τζιν σου για ένα πιο χαλαρό ντύσιμο, που μπορεί να εντυπωσιάσει.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Stradivarius τοπάκι

Συνδύασε το trendy τοπάκι σου με αυτό το στιλάτο δερμάτινο jacket

Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει, ωστόσο ο καιρός επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, οπότε καλό θα ήταν να συνδυάσεις το παραπάνω πουκάμισο, με ένα τζάκετ.

Ένα ανοιχτόχρωμο δερμάτινο τζάκετ, είναι πάντα καλή ιδέα για την άνοιξη ειδικά αν δε θέλεις να φορέσεις κάτι πολύ χοντρό από πάνω και να "σκάσεις" από τη ζέστη.

Τα χρώματα της μπλούζας και του τζάκετ συνδυάζονται υπέροχα και είναι σίγουρο πως θα σε φωτίζουν αρκετά, ειδικά αν τα συνδυάσεις όμορφα λαμπερά αξεσουάρ.

λευκό τζάκετ

Κοστίζει 25,99 και θα το βρεις εδώ