Η πιο εκκεντρική ολόσωμη φόρμα στα H&M - Τολμάς να την φορέσεις;

Απίστευτο χρώμα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η πιο εκκεντρική ολόσωμη φόρμα στα H&M - Τολμάς να την φορέσεις;

Η πιο εκκεντρική ολόσωμη φόρμα στα H&M. Τολμάς εσύ να την φορέσεις; Είναι στο πιο απίθανο και καλοκαιρινό χρώμα, που ειδικά αν το επιλέξεις θα σε φωτίσει, αλλά θα δώσει και έναν άλλο αέρα στις πρωινές σου εμφανίσεις.

Μπορείς να την φορέσεις τόσο το πρωί με χαμηλό σανδάλι για μια βόλτα σε κάποια εξωτικό νησί όσο και το βράδυ με ένα ψηλό πέδιλο για να μαγέψεις τα πλήθη και τον αντρικό πληθυσμό!

Πάει με έντονα κραγιόν αλλά και με ένα nude βάψιμο, ειδικά αν είσαι μαυρισμένη και κοστίζει μόνο 24€. Ενώ το χρώμα της είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τώρα που έχουμε χρόνο και είμαστε σπίτι κάνουμε μια γύρα από τα eshop καταστημάτων και ξεχωρίζουμε μερικά κομμάτια που μας αρέσουν.Δες και το τζιν που πάει με τα sneakers σου

Frill-trimmed jumpsuit
24,99 €

H&M φόρμα

Μικροσκοπικό μάλλινο υφασμάτινο παντελόνι. Στενοί, ρυθμιζόμενοι ιμάντες ώμου, ένα κρυφό φερμουάρ στο πίσω μέρος με κουμπιά στην κορυφή, ραφή στη μέση και ίσια γραμμή.

Θα την βρείτε εδώ

Πως να διαλέξεις φόρμα ανάλογα με το σώμα σου

Ολόσωμες φόρμες ανάλογα με το ύψος:

Οι ψηλές γυναίκες θα πρέπει να επιλέγουν ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια που φτάνουν μέχρι το δάπεδο. Από την άλλη μεριά, οι πιο κοντές γυναίκες είναι προτιμότερο να επιλέξουν κάποια εφαρμοστή ή στενή ολόσωμη φόρμα μέχρι τον αστράγαλο ή πιο πάνω, τύπου cropped.

Ανάλογα με το μέγεθος στήθους:

Αν το χαρακτηριστικό του σώματος σας είναι το μεγάλο στήθος, επιλέξτε μια γυναικεία ολόσωμη φόρμα που είναι φαρδιά στη μέση. Στη συνέχεια προσθέστε μια λεπτή ζώνη για να την τονίσετε κι έτσι θα κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο μακριά. Εντυπωσιακή επιλογή αποτελεί και η ολόσωμη φόρμα με βαθύ V ντεκολτέ.

Σωματότυπος κλεψύδρα:

Στις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα ταιριάζουν οι εφαρμοστές, αλλά όχι υπερβολικά κολλητές ολόσωμες φόρμες. Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και οι ντραπέ.

Σωματότυπος μήλο:

Η ολόσωμη φόρμα με πτυχώσεις στο ντεκολτέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για έναν σωματότυπο μήλο, αφού τραβάει την προσοχή στο μπούστο, απομακρύνοντας την από την κοιλιά

TAGS