Θα πάρει φωτιά η παραλία με αυτό το καρό μπικίνι των Oysho

Retro και πολύ ωραίο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα πάρει φωτιά η παραλία με αυτό το καρό μπικίνι των Oysho

Θα πάρει φωτιά η παραλία με αυτό το καρό μπικίνι των Oysho. Είναι retro και έχει υπέροχο στυλ αλλά και εφαρμογή πάνω στο σώμα σου που σίγουρα αν το φορέσεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις το καλοκαίρι μόλις κυκλοφορήσεις έξω.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και μπορεί τώρα να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και να είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας, θα έρθει όμως η στιγμή που θα βγούμε και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας.

Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε τι καλύτερο από το να κοιτάς ψώνια και να ψωνίζεις κιόλας αν μπορείς. Εμείς βρήκαμε αυτό το μαγιό από τα Oysho και μας ξετρέλανε το ρετρό στυλ του. Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"

Σουτιέν μπικίνι με καρό vichy

19.99 €

Oysho μαγιό

ΠεριγραφήΣουτιέν μπικίνι με αφαιρούμενη cup, χωρίς μπανέλα και με φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Κλείσιμο στην πλάτη που ρυθμίζεται με κόμπο. Ντεκολτέ σε σχήμα V και λεπτομέρειες με βολάν. Ύφασμα seersucker και τύπωμα με μαύρα καρό vichy.

ΣύνθεσηΕξωτερικό: 92% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 8% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Θα το βρείτε εδώ

Οι τάσεις στα μαγιό 2020

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

Λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις

Για όσες λατρεύουν τις λαμπερές εμφανίσεις ακόμη και στη θάλασσα, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μαγιό του 2020 είναι η απόλυτη επιλογή.

TAGS