Μοναδικό τζιν στα Stradivarius - Είναι η τάση του καλοκαιριού 2020

Θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μοναδικό τζιν στα Stradivarius - Είναι η τάση του καλοκαιριού 2020

Σκέφτεσαι να αλλάξεις το στυλ σου τώρα που είσαι σπίτι ώστε όταν βγεις από την καραντίνα να λάμψεις; Σου βρήκαμε μοναδικό τζιν στα Stradivarius, που αποτελεί τάση του καλοκαιριού 2020.

Τα Sradivarius έχουν για εσένα προσφορές που φτάνουν μέχρι και 50% και εμείς στο Youweekly σου βρήκαμε ένα τζιν το οποίο είναι σε κλασσικό χρώμα, αλλά κυρίως σε φοβερή τιμή!

Ένα τζιν παντελόνι είναι το κύριο ρούχο που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα, αλλά και ο άντρας. Ταιριάζει με όλα, φοριέται στις περισσότερες περιστάσεις και μπορεί να συνδυαστεί γρήγορα, χωρίς να θέλει πολύ σκέψη. Για αυτό είναι και ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Αυτό είναι το τζιν παντελόνι που κοστίζει που αποτελεί τάση για το καλοκαίρι 2020 από τα Stradivarius

Αν λοιπόν και εσύ θέλεις να κάνει αυτή την ανανέωση στην ντουλάπα σου και να προσθέσεις μερικά από τα κομμάτια που βρίσκονται στην λίστα με τα hot trends της σεζόν, σου έχω ένα από αυτά το οποίο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου.

Stradivarius τζιν

Πρόκειται λοιπόν για το mom τζιν παντελόνι που είναι στιλ των 90's. Είναι από ελαστικό ντένιμ με ψηλό καβάλο και άνετο fitting. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν με ταχύτητα φωτός, ωστόσο το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σίγουρο πως θα σε κάνει σταρ στην παρέα σου, όταν με το καλό βγούμε από την καραντίνα. Κάνε το δικό σου εδώ.

Μην το σκέφτεσαι άλλο και τόλμησέ το, καθώς θα σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις, και αρκετές infuencers και ηθοποιοί μας το προτείνουν ανεπιφύλακτα. Τρέξε online και φρόντισε έτσι ώστε να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, ώστε να εντυπωσιάσεις όλους τους φίλους σου.