Με αυτή τη μπλούζα από τα Bershka θα είσαι φωτιά - Έχει μόνο δυο κουμπιά

Άκρως αισθησιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Με αυτή τη μπλούζα από τα Bershka θα είσαι φωτιά - Έχει μόνο δυο κουμπιά

Με αυτή τη μπλούζα από τα Bershka θα είσαι φωτιά. Έχει μόνο δυο κουμπιά και είναι πολύ θηλυκή και αισθησιακή και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις μόλις την φορέσεις το καλοκαίρι εκεί έξω, ενώ είναι και πολύ οικονομική.

Αυτό το top από τα Bershka, είναι άκρως αισθησιακό και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις μόλις το φορέσεις. Δένει με μόνο δυο κουμπιά και στο κάτω μέρος του είναι αρκετά ανοιχτό.

Βέβαια αν έχεις μεγάλο μπούστο δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Όπως και να έχει είναι εντυπωσιακό και πολύ οικονομικό, ενώ ταιριάζει άψογα με τα τζιν σου και μπορείς να το φορέσεις στην καθημερινή σου βόλτα.

Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Μπλούζα με κουμπιά και V ντεκολτέ

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.68 ft / 173 cm

Bershka top

12.99 €

Θα την βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το top σου με τζιν και να εντυπωσιάσεις

Δίχρωμο τζιν παντελόνι

Είναι πολύ τάση φέτος το δίχρωμο denim! Αν μπορείς να το υποστηρίξεις, συνδυάσέ το με ένα λευκό top και sneakers ή πλατφόρμα αν θέλεις να βγεις το βράδυ.

All time classic τζιν παντελόνι

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι χωρίς σκισίματα που εφαρμόζει σωστά, είναι ένα κομμάτι που όλες θέλουμε να έχουμε. Όταν το βρεις, ένας τρόπος να το συνδυάσεις για να μην είσαι basic είναι με χρωματιστά παπούτσια, όπως τα κόκκινα mules παρακάτω και σίγουρα θα ξεχωρίσεις για το μοναδικό σου στυλ, που είναι ταυτόχρονα και άνετο.

Λευκό τζιν παντελόνι

Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις έξυπνα τζιν παντελόνι είναι να βρεις το ιδανικό crop, το οποίο μπορείς να σετάρεις με άπειρα tops. Μπορείς να δεις παρακάτω και άλλα outfits που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις και εσύ παρόμοιους συνδυασμούς, πάντα με βάση το δικό σου προσωπικό στυλ.

Τζιν με πέρλες

Εντάξει, δεν είναι οι πέρλες για όλες τις γυναίκες, αλλά αν ανήκεις στην ομάδα αυτών που τις αγαπάνε, τότε σίγουρα μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι διακοσμημένο με πέρλες

TAGS