Αν πας σε γάμο θα σε κοιτάνε όλοι με αυτή την ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αν πας σε γάμο θα σε κοιτάνε όλοι με αυτή την ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti

Αν πας σε γάμο θα σε κοιτάνε όλοι με αυτή την ολόσωμη φόρμα των Massimo Dutti. Είναι σε ιδανικό ύφασμα, τόσο καλοκαιρινή, αλλά και τόσο καλή για επίσημες περιστάσεις και όχι μόνο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Οι ολόσωμες φόρμες είναι ένα must καθώς είναι αγαπημένο ρούχο, θηλυκό, κομψό αλλά και διαχρονικό και δεν φεύγουν από την μόδα χειμώνα καλοκαίρι.

Είναι μια καλή πρόταση μάλιστα για να την φορέσεις και σε ένα καλό κάλεσμα ή γενικά μια καλή περίσταση και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εμείς βρήκαμε αυτή από τα Massimo Dutti και είναι η ιδανική για να την φοράς, σε καλές περιστάσεις ή και σε μια βραδινή έξοδο.ν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σου έχουμε ωστόσο και ένα φόρεμα από το ίδιο κατάστημα.

ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ ΠΛΙΣΕ

99.95 €

 Massimo Dutti ολόσωμη φόρμα

Ref. 6646/579

Πλισέ ολόσωμη φόρμα με ελαστική μέση. Αμάνικη σε εβαζέ γραμμή, με γιακά, κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι και φόδρα.

Θα την βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις την ολόσωμη φόρμα σου

  • Αν είναι η πρώτη φορά που φοράτε ολόσωμη φόρμα, επιλέξτε ένα απλό σχέδιο σε μαύρο ή άσπρο χρώμα. Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι πιο εύκολο να συνδυαστούν και αποτελούν μια πιο ασφαλή επιλογή. Αν όμως είστε πιο τολμηρή, δοκιμάστε μια έντονη χρωματικά ολόσωμη φόρμα σε navy, ροζ, burgundy ή λαδί απόχρωση.
  • Επιλέγοντας μαύρες ολόσωμες φόρμες μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει λεπτότερο.
  • Απογειώστε ένα ντύσιμο με ολόσωμη φόρμα και κάντε το πιο σέξι φορώντας ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκια.
    Μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να φαίνεται από μόνη της ως ένα σύνολο, υπερβολικό για την περίσταση. Αν όμως την συνδυάσετε με sneakers, τότε κάνετε το σύνολο λίγο πιο casual και απλό.
  • Οι ολόσωμες φόρμες με φαρδιά μπατζάκια, τύπου παντελόνας, απογειώνονται όταν συνδυαστούν με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα σακάκι. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και εντυπωσιακό ντύσιμο.
  • Τα σχέδια στις ολόσωμες φόρμες εργασίας – τύπου σαλοπέτας, μπορούν να φορεθούν με μπλουζάκι, crop top ή πουκάμισο από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.
  • Η επιλογή μιας ολόσωμης φόρμας με print είναι ιδιαίτερη. Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχέδιο τείνει να τραβήξει την προσοχή μακριά από τις ατέλειες ενός σώματος.