Συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα στα Stradivarius - Νούμερα 1 για την Άνοιξη 2020

Θα το λατρέψετε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα στα Stradivarius - Νούμερα 1 για την Άνοιξη 2020

Συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα στα Stradivarius, είναι το νούμερο 1 για την Άνοιξη 2020. Θα το αγοράσεις και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου, καθώς είναι μοντέρνο αλλά και κλασικό ταυτόχρονα και ιδιαίτερο.

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει ένα μαύρο φόρεμα μέσα στην ντουλάπα της. Είναι ένα κλασικό κομμάτι και από αυτά που συνδυάζονται πιο εύκολα από όλα.

Εμείς ψάχναμε στα eshop των μαγαζιών και βρήκαμε αυτό το καταπληκτικό κομμάτι, από τα Stradivarius που πραγματικά θα σε βολέψει και θα το φοράς και εσύ όλη την Άνοιξη.

Μπορείς ακόμα και να το φορέσεις κάποιο βράδυ του καλοκαιριού.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Knit dress with puff sleeves

19,99 €

Stradivarius φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Πως να συνδυάσεις το μαύρο φόρεμα

Με ένα εντυπωσιακό, δερμάτινο τζάκετ

Ένα δερμάτινο τζάκετ είναι πάντα στη μόδα και την άνοιξη μοιάζει απαραίτητο. Φέτος είναι τρομερά στην μόδα όσα έχουν κεντημένες πάνω μεγάλες, πολύχρωμες στάμπες.

Με μία πασμίνα σε γίηνη απόχρωση

Για μία πιο απογευματινή ή ακόμα και βραδινή εμφάνιση πάρε μαζί σου μία πασμίνα σε μπεζ, καφέ ή κάποια άλλη γίηνη απόχρωση. Θα δώσει στο λουκ σου έναν τόνο πολυτέλειας. Για ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πρόσθεσε μερικά διακριτικά χρυσά αξεσουάρ.

Με ένα λευκό, αθλητικό πουλόβερ δεμένο στη μέση

Ένα πουλόβερ δεμένο στη μέση σου είναι ό,τι πιο hot μπορείς να τολμήσεις αυτή την άνοιξη. Στο προτείνει άλλωστε και η Olivia Palermo. Μην έχεις στο μυαλό σου μόνο την επιλογή του τζιν αφού και με το μαύρο φόρεμα μπορεί να δείξει τέλεια.

Με λευκό πουκάμισο από μέσα

Το απόλυτο λουκ γραφείο μπορεί να επιτευχθεί απλώς φορώντας ένα κλασικό λευκό πουκάμισο μέσα από ένα μαύρο φόρεμα. Πολύ classy και πάντα στη μόδα.