Θα πάρουν "φωτιά" οι παραλίες με αυτό το κόκκινο μπικίνι των Oysho

Εσύ θα δοκιμάσεις το απόλυτο trend;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα πάρουν

Είσαι έτοιμη να πάρουν "φωτιά" οι παραλίες; Αν ναι τότε σου έχουμε βρει αυτό το κόκκινο μπικίνι των Oysho που θα τους ξετρελάνει όλους και είναι και σε οικονομική τιμή. Μην το σκέφτεσαι άλλο και ετοιμάσου για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά και μπορεί τώρα μεν να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και να είμαστε όλοι μέσα στα σπίτια μας, θα έρθει όμως η στιγμή που θα βγούμε και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητα μας. Για αυτό και εμείς φροντίζουμε για σένα και θέλουμε να σε κάνουμε "βασίλισσα" της παραλίας με αυτό το κομμάτι που μας έκανε εντύπωση.

Συγκεκριμένα μιλάμε για ένα κόκκινο μαγιό που θα ζήλευε ακόμα και η Gigi Hadid, η οποία ως λάτρης των σερφ, και της παραλίας, σίγουρα θα είχε σκεφτεί ένα τέτοιο κομμάτι θα ταίριαζε στο στυλ της.

Και επειδή όλοι ψάχνουμε τρόπο να ξεχαστούμε αυτές τις μέρες, τι καλύτερο από το να κοιτάς τα νέα trends και να ψωνίζεις κομμάτια που θεωρείς ιδανικά για σένα; Εμείς βρήκαμε αυτό το μαγιό από τα Oysho και μας ξετρέλανε το μοντέρνο στυλ του. Δείτε εδώ και το κολάν σε προσφορά που το σώμα σου θα είναι "φωτιά"!

Σουτιέν μπικίνι με μπανέλα

17.99 €

Oysho κόκκινο μπικίνι μαγιό σουτιέν

Περιγραφή

Σουτιέν μπικίνι halter με αφαιρούμενη cup και ενιαία μπανέλα. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στην πλάτη και ρυθμιζόμενες τιράντες.

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 82% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 18% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Εσωτερικό: 100% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Κλασικό σλιπ μπικίνι με λουριά

12.99 €

Oysho κόκκινο μπικίνι μαγιό

Περιγραφή

Κλασικό σλιπ μπικίνι απλής ύφανσης με λουράκια στο πλάι. Ύφασμα από ανακυκλωμένο πολυαμίδιο και φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Σύνθεση

  • Εξωτερικό: 82% ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ, 18% ΕΛΑΣΤΙΝΗ
  • Φόδρα: 93% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ, 7% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Tα νέα trend στα μαγιό 2020 από τα Oysho που θα βάλουν "φωτιά" στις παραλίες

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν

TAGS