Ρομαντικό ραντεβού; Με αυτό το φόρεμα των Stradivarius θα του "πέσει" το σαγόνι

Τόλμησέ το

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ρομαντικό ραντεβού; Με αυτό το φόρεμα των Stradivarius θα του

Μένουμε όλοι σπίτι, αυτό είναι γεγονός, ωστόσο μπορείς να απολαύσεις και ένα ρομαντικό ραντεβού με τον καλό σου μέσα. Ή αν δεν μαίνεται μαζί σου έχουμε το φόρεμα των Stradivarius που όταν βγούμε από την καραντίνα θα σε δει και θα του "πέσει" το σαγόνι.

Τα φλοράλ είναι η αλήθεια πως έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά. Έτσι και το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε από το Stradivarius, σου εγγυάται πως μόλις σε δει θα πέσει στην αγκαλιά σου.

Επειδή προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα, σου βρήκαμε αυτό το φόρεμα σε απαλές αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Μίνι φόρεμα με κρουαζέ λαιμόκοψη

25,99 €

Stradivarius φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το φόρεμα από τα Stradivarius που θα του "πέσει" το σαγόνι

  • Μιάς και το slip dress είναι της μόδας φέτος, γιατί να μην επιλέξεις ένα σε φλοράλ print; Και πρωτότυπο είναι και θα συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί!
  • Για ένα πιο casual look και μια πιο ‘70s αισθητική, φόρεσε κάτω από ένα φλοράλ φόρεμα ένα λευκό t-shirt.
  • Ένα βικτωριανού ύφους φλοράλ φόρεμα είναι σίγουρα μια αναπάντεχη αλλά stylish επιλογή για φέτος την άνοιξη!
  • Όπως είπαμε, αγαπάμε την διαχρονικότητα στα ρούχα και ένα boho chic, μάξι φόρεμα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη!
  • Κλισέ δεν θα είσαι με τίποτα αν φορέσεις ένα φόρεμα του οποίου το φλοράλ μοτίβο έχει μια πιο γεωμετρική-graphic αισθητική.

Με αυτές τις συμβουλές λοιπόν θα βγεις έξω με το φόρεμα που διάλεξες και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς είναι κοντό και τι άλλο; Μα φυσικά φλοράλ που είναι από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω.