Stradivarius: Αυτό είναι το πιο κομψό σακάκι για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Πως να το φορέσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Stradivarius: Αυτό είναι το πιο κομψό σακάκι για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Αυτό είναι το πιο κομψό σακάκι για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 από τα Stradivarius. Πως να το φορέσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις εκεί έξω, και να είσαι κομψή αλλά και με στυλ από το πρωί έως το βράδυ.

Τα σακάκια είναι σίγουρα ένα από τα πιο must ρούχα για να φοράς και πετύχεις ένα αυστηρό και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό look.

Μπορείς να τα φορέσεις τόσο στο γραφείο σου και στη δουλειά σου, όσο και σε μια βόλτα έξω ή σε ένα επίσημο κάλεσμα. Το λευκό ειδικά είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού και της Άνοιξης.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το σακάκι που είναι και οικονομικό αλλά και πάρα πολύ μοδάτο. Θα το λατρέψεις και θα κάνεις τρομερές εμφανίσεις.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Blazer with gathered sleeves

Stradivarius λευκό σακάκι

29,99 €

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το σακάκι σου

  • Η Άνοιξη χαρακτηρίζεται ως μεταβατική περίοδος και τα σακάκια έχουν την τιμητική τους. Βέβαια, επιλέγουμε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στην εποχή και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Το σακάκι είναι το ιδανικό πανωφόρι που μπορεί να αναβαθμίσει και να απογειώσει ακόμη και το ποιο απλό look.
  • Συνδυάζεται με τα πάντα, γι'αυτό και εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις κομψά σύνολα για κάθε περίσταση. Το σακάκι θα το βρεις σε oversized, σε κλασικό μεσάτο, μονόχρωμο, με prints αλλά και με ρίγες. Σίγουρα θα πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου ένα μαύρο και ένα άσπρο που συνδυάζονται με πολλούς τρόπους.
  • Για ένα office look συνδύασε το σακάκι σου με ένα παντελόνι ή φούστα, σε ίσια ή πιο φαρδιά γραμμή και ένα λευκό πουκάμισο. Ιδανικό look για μια επαγγελματική συνάντηση ή συνέντευξη. Δεν είναι απαραίτητο το ύφασμα στο σακάκι και στο παντελόνι να είναι ίδιο, σημασία έχει να το προσαρμόζετε στην εμφάνιση σου .