Trend alert 2020: Στα top 10 αυτό το cargo παντελόνι των Bershka για την Άνοιξη

Δεν είναι υπέροχο;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Trend alert 2020: Στα top 10 αυτό το cargo παντελόνι των Bershka για την Άνοιξη

Trend alert 2020. Αυτό το cargo παντελόνι των Bershka είναι στα top 10 για την Άνοιξη. Άνετο και βολικό σίγουρα μόλις το φορέσεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα μπορείς να το συνδυάζεις και πάρα πολύ εύκολα.

Μετά τα cargo παντελόνια, έρχονται και οι cargo φούστες και ήδη ξεπουλάνε σαν τρελές. Πολλές από τις βασίλισσες του street style τις έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους.Μπορεί οι μεγάλοι οίκοι να έχουν... τσιμπημένες τιμές, ωστόσο σε αγαπημένα καταστήματα θα τις βρεις πολύ οικονομικά.

Εμείς σου βρήκαμε στα Bershka ενα που θα το λατρέψεις.Δες εδώ και αυτό το τζιν με σκισίματα από τα Bershka που μόλις το δει θα πάθει πλάκα

Παντελόνι cargo σατινέ με ζώνη

25.99 €

Παντελόνι cargo σατινέ με πιέτες και ζώνη. Τσέπες στο πλάι και κάτω μέρος με ρεβέρ.

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το cargo παντελόνι σου

Σηκωμένα μπατζάκια και sock boots

Ένα από τα πιο πρόσφατα διάσημα trends είναι το παντελόνι cargo με μποτάκια – κάλτσες. Συγκεκριμένα για να πετύχεις αυτό το look το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα μπατζάκια του παντελονιού και να φορέσεις sock-boots. Έτσι μπορείς να μετατρέψεις το παντελόνι αυτό, που δεν είναι και πολύ επίσημο, σε μια πιο βραδινή επιλογή

Βάλε αλυσίδες στο παντελόνι

Οι αλυσίδες στο στυλ με τα cargo παντελόνια είναι αρκετά συχνό. Έτσι κι αλλιώς συχνά τα παντελόνια αυτά πουλιούνται έχοντας ήδη ενσωματωμένα μια ή περισσότερες αλυσίδες. Φυσικά αν προτιμάς το παντελόνι χωρίς τις αλυσίδες μπορείς απλά να τις αφαιρέσεις.

Cargo παντελόνι με γόβες ή πέδιλα

Όπως είπαμε τα cargo παντελόνια έχουν ένα πιο στρατιωτικό και αθλητικό στυλ. Ένας τρόπος να ‘ανεβάσεις’ το ρούχο αυτό και να το μεταμορφώσεις εντελώς είναι να το φορέσεις με γόβες ή πέδιλα. Έτσι, το αντρικού τύπου παντελόνι συναντά το απόλυτο γυναικείο παπούτσι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Καργκό παντελόνι με sneakers

Για πιο πρωινή και street style διάθεση μπορείς να συνδυάσεις ένα καργκό παντελόνι με τα αθλητικά σου. Μπορείς να βάλεις τα sneakers σου και ένα απλό μπλουζάκι. Έτσι θα έχεις καταφέρει ένα ενδιαφέρον αθλητικό look χωρίς να φοράς φόρμα. Δοκίμασε και τα chunky αθλητικά δηλαδή αυτά τα ογκώδη παπούτσια που σου δίνουν και παραπάνω ύψος.

TAGS