Είσαι εθισμένη στο boho; Θα τρελαθείς με αυτά τα δαχτυλίδια των Bershka

Δεν θα τα βγάζεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Είσαι εθισμένη στο boho; Θα τρελαθείς με αυτά τα δαχτυλίδια των Bershka

Είσαι εθισμένη στο boho; Τα δαχτυλίδια αυτά από τα Bershka θα τα λατρέψεις, είναι καλοκαίρινα και σου θυμίζουν ένα αέρινο στυλ που λατρεύεις και ξεχωρίζεις και σίγουρα θέλεις να δοκιμάσεις.

Το boho είναι ένα από τα στυλ που αγαπάμε το καλοκαίρι και θέλουμε να το βλέπουμε συχνότερα, καθώς είναι ανάλαφρο και εντυπωσιακό.

Στο boho δεν παίζουν ρόλο μόνο τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ που θα βρεις να διαλέξεις και να φορέσεις για να ολοκληρώσεις το στυλ σου.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka αυτά τα αξεσουάρ που είναι ότι καλύτερο για ένα boho στυλ και μόλις τα δεις θα τα ερωτευτείς. Εμείς σου βρήκαμε στα Bershka ενα που θα το λατρέψεις.Δες εδώ και αυτό το τζιν με σκισίματα από τα Bershka που μόλις το δει θα πάθει πλάκα

Σετ από δαχτυλίδια boho

5.99 €

Bershka δαχτυλίδια boho

Θα τα βρεις εδώ

Πως να πετύχεις το boho styl

  • Ο κανόνας είναι “εύκολο και αβίαστο” ενώ παίρνει έμπνευση από διαφορετικούς πολιτισμούς. Το απόλυτο outfit είναι ένα “αέρινο” φόρεμα, ιδανικά καλλυμένο με κεντήματα, φορεμένο με τις μπότες του καουμπόη και συνδυασμένο με πολύτιμα κοσμήματα. Ένα καπέλο επίσης θα μπορούσε να συμπληρώνει τέλεια το outfit.
  • Το κλειδί είναι να αποφύγεις να φορέσεις πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα αν θέλεις να επικεντρωθείς στο επιβλητικό φόρεμα.
  • Φυσικά, πρέπει να επιμεληθείς με τον κατάλληλο τρόπο και το μακιγιάζ σου. Πρέπει να είναι δροσερό, όχι πολύ “βαρύ” και λίγο “άγριο”. Τα μαλλιά σου θα μπορούσες να τα κάνεις πλεξούδα, γαλλική ή όχι. Το μακιγιάζ δεν πρέπει να κάνει πολύ “φασαρία”. Μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο μολύβι στα μάτια, μια καλή βάση και ωραία φτιαγμένα φρύδια. Αν θέλεις να βάλεις και κραγιόν, τότε μπορείς να επιλέξεις μια ρόδινη απόχρωση για τα χείλη σου, αναλόγως και το outfit.
TAGS