Απαραίτητο για το καλοκαίρι αυτό το αξεσουάρ από τα Oysho

Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απαραίτητο για το καλοκαίρι αυτό το αξεσουάρ από τα Oysho

Οι διακοπές μας σε λίγο καιρό ξεκινάνε και για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίσουμε να έχουμε στη συλλογή μας, το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho. Στιλάτο και χρήσιμο, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι του 2020.

Με την καραντίνα να έχει τελειώσει και το καλοκαίρι να έχει κάνει την εμφάνισή του, ήρθε η ώρα να ξεχωρίσεις και να βάλεις στη συλλογή σου, μερικά μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Oysho σου έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Με τη θερμοκρασία να έχε πιάσει "κόκκινο" ήδη από τα μέσα Μαϊού, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι πολύ ζεστό.

Για να προστατευθείς λοιπόν και να μην πάθεις ηλίαση, καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου στις διακοπές, ένα ψάθινο καπέλο, το οποίο μπορείς να φορέσεις στην παραλία αλλά και στις πρωινές σου βόλτες.

Να σημειώσουμε ότι είναι και το τέλειο αξεσουάρ για τις φωτογραφίες στο Instagram!

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Oysho, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στο στιλάτο σετ εσωρούχων που θα σε "τρελάνει"! Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

Oysho καπέλο

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και το καπέλο αυτό, κοστίζει μόλις 25,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ!

Λίγα λόγια για το Oysho, όπου θα βρεις το απαραίτητο αξεσουάρ

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS