Αυτό το σμαραγδί φόρεμα έχει βάλει "φωτιά" στα Zara - Θα το θες τώρα

Είναι υπέροχο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το σμαραγδί φόρεμα έχει βάλει

Αυτό το σμαραγδί φόρεμα έχει βάλει "φωτιά" στα Zara και μόλις το δεις θα το θες τώρα. Θα το φοράς και θα τους μαγέψεις όλους εκεί έξω, αφού είναι άκρως αισθησιακό και πάρα πολύ θηλυκό και μια ιδανική καλοκαιρινή επιλογή.

Στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara λοιπόν θα βρεις αυτό που ψάχνεις χωρίς να κουραστείς πολύ. Συγκεκριμένα, στο e-shop τους θα βρεις αυτό το maxi φόρεμα.

Μπες απλά όπως είπαμε στο διαδικτυακό τους κατάστημα, στην κατηγορία με τα φορέματα και πάτα την επιλογή maxi. Εκεί θα βρεις απίστευτα κομμάτια, ωστόσο το συγκεκριμένο κομμάτι κάνει σίγουρα την διαφορά.

Το maxi φόρεμα, είναι ότι καλύτερο και μπορεί α φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ με τους κατάλληλους συνδυασμούς και θα σου δώσει έναν πιο girly αέρα. Βέβαια, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στιλ, πανικό στα Zara έχει κάνει ωστόσο και αυτή η φούστα.

ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΖΩΝΗ

49,95 EUR

Zara σμαραγδί φόρεμα

Κοντομάνικο φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λάστιχο στη μέση. Απλικέ ζώνη σε αντίθεση. Λεπτομέρεια βολάν.

Θα το βρεις εδώ

Με τι να συνδυάσεις το φόρεμα σου από τα Zara

  • Με ζιβάγκο και φαρδιά ζώνη - Δώστε έναν αέρα από τη δεκαετία του 1970 στο φετινό φλοράλ σας, με ένα ζιβάγκο σε κάποια από τις αποχρώσεις του φορέματος. Η ζώνη μπορεί να είναι άλλο χρώμα, για παράδειγμα ίδιο με των παπουτσιών.
  • Σαν φούστα, με μπότες - Αυτά τα φορέματα είναι συνήθως από μαλακό ύφασμα, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Φορέστε από πάνω ένα φαρδύ πουλόβερ και δέστε το στη μέση σας χαλαρά με μια λεπτή ζώνη. Συνδυάστε το με biker μπότες.
  • Με αθλητικά σε στυλ Chloé - Φορέστε το φόρεμά σας μαζί με το τζάκετ της φόρμας σας και αθλητικά παπούτσια. Μην σας απασχολήσει καθόλου το αν ταιριάζουν τα χρώματα. Όσο πιο παράταιρος είναι ο συνδυασμός, τόσο πιο in θα είστε.
  • Σε στυλ τραγουδίστριας φολκ - Σουέντ μπουφάν, σουέντ μπότες, σουέντ τσάντα με κρόσια. Ετσι το λουκ είναι πολύ μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό και πραγματικά παραπέμπει στις Αμερικανίδες τραγουδίστριες φολκ των 60s.
  • Με γούνα, το βράδυ - Συνδυάστε το φόρεμα με μία γούνινη ζακέτα ή γιλέκο και τα πιο στυλάτα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Χωρίς καλσόν και με άψογα βαμμένα νύχια.
TAGS