Δυο ολόσωμα μαγιό από τα H&M που είναι το trend του καλοκαιριού - Τιμές σοκ

Ότι πρέπει για το καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δυο ολόσωμα μαγιό από τα H&M που είναι το trend του καλοκαιριού - Τιμές σοκ

Αυτά τα δυο ολόσωμα μαγιό από τα H&M είναι το trend του καλοκαιριού και είναι σε τιμές σοκ. Είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα θες και εσύ να τα αγοράσεις. Μοντέρνα και κομψά, θα κάνεις σίγουρα εντύπωση στην παραλία.

Ναι, το ολόσωμο μαγιό είναι και πάλι στη μόδα φέτος το καλοκαίρι και πρέπει χωρίς αμφιβολία να το δοκιμάσεις και να κάνεις την πιο λαμπερή εμφάνιση στην παραλία.

Αν δεν έχεις χρόνο ακόμα για να βγεις για ψώνια, τα online store των H&M, έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι νέες τάσεις στα μαγιό και δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν έτσι.

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου! Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι τα μαγιό που χρειάζεσαι για τις φετινές διακοπές σου. Δες και αυτό το φόρεμα σε Α γραμμή που κάνει θραύση.

Shaping swimsuit

29,99 €

ολόσωμο μαγιό ριγέ H&m

Θα το βρεις εδώ

V-neck swimsuit

19,99 €

ολόσωμo μαγιό λαδί H&m

Θα το βρεις εδώ

Ποια η μόδα στα μαγιό για το 2020

Μαύρο μπικίνι

Ένα μονόχρωμο μπικίνι δεν είναι ποτέ κακή ιδέα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα διαχρονικό μαύρο χρώμα. Αυτό άλλωστε προτείνουν και οι διάσημοι οίκοι μόδας για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Ασχέτως λοιπόν με το σχέδιο τους, τα μαύρα bikini θα είναι must.

Μαγιό σε καφέ σοκολατί χρώμα

Ένα ακόμη χρώμα που θα φορεθεί πολύ είναι το σοκολατί. Το χρώμα αυτό μπορεί να ταιριάξει με όλους τους τόνους επιδερμίδας και να δείχνει κομψό και εντυπωσιακό.

Πορτοκαλί αποχρώσεις στα μαγιό του 2020

Ένα από τα κορυφαία χρώματα για το Καλοκαίρι του 2020 είναι και το πορτοκαλί, το οποίο είναι must και στα μαγιό της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα θα φορεθούν οι ανοιχτοί / έντονοι τόνοι του χαρούμενου και θερμού αυτού χρώματος που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες.

Λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις

Για όσες λατρεύουν τις λαμπερές εμφανίσεις ακόμη και στη θάλασσα, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μαγιό του 2020 είναι η απόλυτη επιλογή. Τραβούν την προσοχή και κάνουν κάθε γυναίκα εκθαμβωτική, καθώς ο ήλιος αντανακλά στο μαγιό της.

TAGS