Δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει το λευκό διάφανο μπουφάν των Bershka

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει το λευκό διάφανο μπουφάν των Bershka

Στα Bershka δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει ένα μπουφάν που θα σου... πάρει το μυαλό. Είναι διάφανο, σε λευκό χρώμα και πολύ στιλάτο. Επίσης, είναι ότι πρέπει για την περίοδο της Άνοιξης και για τον καιρό που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.

Μπορεί όταν φτιάχνει ο καιρός να βάζουμε τα μπουφάν μας στο πατάρι, ωστόσο όταν νυχτώνει την ψύχρα του την έχει. Για αυτό και το συγκεκριμένο μπουφάν θα σε σώσει για να μην "τσιμπήσεις" το κρυωματάκι σου.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka, στην κατηγορία με τα μπουφάν σου βρήκα το μπουφάν που έχει βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις τους.

Πρόκειται λοιπόν για το διαφανές τζάκετ με ρυθμιζόμενη κουκούλα. Τσέπες μπροστά με θερμομονωτικά φερμουάρ και λεπτομέρεια με γατζάκια. Εσωτερικό με φινίρισμα με ρέλι σε άλλο χρώμα και κούμπωμα στο κέντρο με θερμομονωτικό φερμουάρ.

Χαμό σε πωλήσεις έκανε και αυτό το απίστευτο τσαντάκι που έχει ασημί αλυσίδα. Έχει γίνει viral.

Μπουφάν διάφανο με κουκούλα - 39.99 €

Bershka διάφανο λευκό μπουφάν

Δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει και αυτό το παντελόνι εκτός του μπουφάν στα Bershka

Σε όλα τα καταστήματα των Bershka θα βρεις την απόλυτη τάση στα παντελόνια. Το συγκεκριμένο μάλιστα, το θέλουν όλες, λόγω του στιλ του και ήδη βλέπουμε στο δρόμο να το φοράνε πολλές γυναίκες και να κοσμεί επίσης πολλές βιτρίνες.

Ανάλογα τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί για ένα χαλαρό καφέ, μέχρι το απόγευμα στη βόλτα σου, έως και το βράδυ για ποτό μαζί με τις φίλες σου. Ωστόσο, και σε λευκό χρώμα κάνει πανικό το τζιν παντελόνι. Αυτό στα Bershka έχει «τρελάνει» τις γυναίκες.

Τζιν Μom Fit με σκισίματα - 29.99 €

Πρόκειται για το ξεβαμμένο παντελόνι ντένιμ με 5 τσέπες. Είναι ψηλόμεσο, ελαφρώς φαρδύ, με μπατζάκια που στενεύουν στο ύψος του αστραγάλου και ξέφτια στο κάτω μέρος. Κλείνει μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί.

Bershka παντελόνια trends

TAGS