Τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής Diana λίγο πριν την θάψουν - Ανατριχιαστικό (Φωτογραφία)

Λίγοι το γνώριζαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής Diana λίγο πριν την θάψουν - Ανατριχιαστικό (Φωτογραφία)

Όλο και περισσότερα πράγματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana που είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη! Αυτή την φορά αποκαλύφθηκε κάτι ανατριχιαστικό! Ποια ήταν τα δυο συγκεκριμένα αντικείμενα που έβαλαν στα χέρια της λίγο πριν την θάψουν;

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγέντ και ο οδηγός Henri Paul πέθαναν στο τροχαίο ατύχημα. Μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο. Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της σύμφωνα με την Mirror.

Δείτε εδώ και τα τελευταία λόγια που είπε η πριγκίπισσα λίγο πριν ξεψυχήσει!

Νταϊάνα αυτά που της έβαλαν στα χέρια πριν την θάψουν

Στην δημοσιότητα ο μυστικός τάφος της Diana! Σεισμός στο παλάτι....

Η "θλιμμένη πριγκίπισσα", όπως την έλεγε ο λαός, σκοτώθηκε στις 31 Αυγούστου του 1997. Η κηδεία της έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια το φέρετρο μεταφέρθηκε στο Άλθορπ, όπου έγινε η ταφή στο κτήμα της οικογένειας Σπένσερ.

Πλέον όμως πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν ότι η σορός της βρίσκεται εκεί, υποστηρίζοντας ότι τελικά τάφηκε στο οικογενειακό παρεκκλήσι των Σπένσερ, στο Νόρθαντς.

Οι φήμες φουντώνουν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί στο παρεκκλήσι. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν αισθητήρες στην οροφή και στο πάτωμα της κρύπτης, ενώ υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί ότι ο χώρος παρακολουθείται, αλλά και αφίσες που ενημερώνουν τους επισκέπτες πως παρακολουθούνται από ειδικά συστήματα.

Diana τι πήρε στον τάφο της μαζί

Ο αδελφός της πριγκίπισσας έκανε μάλιστα γνωστό ότι τέσσερις φορές, μέσα στα 20 χρόνια από τον θάνατό της, έχουν επιχειρήσει άγνωστοι να διανοίξουν τον τάφο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα κίνητρα απόπειρας κλοπής της σορού της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών θα μπορούσαν να είναι πολλά. Οι δράστες, ίσως, να ήταν φανατικοί θαυμαστές της Νταϊάνας, που ήθελαν να δουν την σορό, ίσως κάποιοι από αυτούς να είχαν οικονομικά κίνητρα, αλλά υπάρχει και μια θεωρία συνωμοσίας.