Αυτό το σετ φούστα μπλούζα από τα Bershka είναι ότι πιο 90's θα δεις σήμερα

Είναι υπέροχο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το σετ φούστα μπλούζα από τα Bershka είναι ότι πιο 90's θα δεις σήμερα

Αυτό το σετ φούστα μπλούζα από τα Bershka είναι ότι πιο 90's θα δεις σήμερα. Πρόκειται για ένα βολικό σετ που θα το φοράς το πρωί στις χαλαρές σου βόλτες αλλά ακόμα και σε μια μη επίσημη βραδινή έξοδο.

Είναι άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό. Θα το φορέσεις και θα κλέψεις τις εντυπώσεις, ενώ είναι η ιδανική λύση για μια χαλαρή βόλτα τα απογεύματα του καλοκαιριού.

Καλοκαιρινό χρώμα και εντυπωσιακό. Ταιριάζει σχεδόν σε όλες, ενώ το στυλ του θυμίζει 90's τόσο σε ύφασμα όσο και σε σχέδιο.

Χαμό σε πωλήσεις έκανε και αυτό το απίστευτο τσαντάκι που έχει ασημί αλυσίδα. Έχει γίνει viral.

Μπλούζα με σχέδιο και σούρες

15.99 €

Θα την βρεις εδώ

Bershka φούστα μπλούζα σετ

Φούστα με σχέδιο και ελαστικές σούρες

15.99 €

Θα την βρεις εδώ

Best seller είναι στα Bershka και αυτή η μίντι φλοράλ φούστα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Bershka, αυτή η μίντι φλοράλ φούστα έχει γίνει το απόλυτο best seller και όχι άδικα, μιας και αποτελεί ένα ρούχο ιδανικό για να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και γι΄αυτό πρέπει να φροντίσουμε να εφοδιάσουμε την ντουλάπα μας με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

Η φούστα αυτή που βρήκαμε για εσένα στα Bershka, μπορεί να φορεθεί το πρωί με sneakers και ένα τοπάκι ή ακόμα και το βράδυ με πέδιλα και ένα εντυπωσιακό κορμάκι.

Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επισκεφθείς τα καταστήματα Bershka, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο καλοκαιρινό φόρεμα. Δες εδώ την τιμή του!

Bershka μίντι φούστα

Η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει συνολικά σε τρία χρώματα και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ.

TAGS