Bershka - νέα συλλογή: Η πιο καλοκαιρινή φούστα του '20 μόνο με 9,99 ευρώ

Θα σε κάνει να δείχνεις κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka - νέα συλλογή: Η πιο καλοκαιρινή φούστα του '20 μόνο με 9,99 ευρώ

Στη νέα συλλογή των Bershka, την οποία θα βρεις ολόκληρη online, θα βρεις μια απίστευτη φούστα. Κοστίζει μόλις 9,99 € και είναι η πιο καλοκαιρινή για το 2020. Θα σε αφήσει άφωνη.

Η συγκεκριμένη που σου βρήκα κάνοντας scroll στα νέα προϊόντα της αγαπημένης αλυσίδας είναι σε λευκό χρώμα και σε στενή γραμμή. Το ύφασμα της είναι λεπτό και ελαστικό για να είσαι πιο άνετη.

Μπορείς να την συνδυάσεις για μια πιο everyday εμφάνιση συνδυάζοντας τα με sneakers και ένα τοπάκι πιο athlete και ένα μπανάνα τσαντάκι. Αν θέλεις ωστόσο, μια πιο βραδινή εμφάνιση, φόρεσε το με ψηλά πέδιλα και ένα κοντοτοπάκι. Με ένα έντονο μακιγιάζ είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα προς στο μέρος σου.

Αυτή είναι η φούστα από τη νέα συλλογή των Bershka που κοστίζει 9,99 €

Φούστα με λάστιχο και βολάν - 9.99 €

Bershka  φούστα νέα συλλογή

Ωστόσο να σημειώσουμε πως οι fashion bloggers θα φοράνε φέτος μόνο αυτό το τσαντάκι και Θα το βρεις στα Bershka με 7,99 ευρώ

Δημιούργησε το πιο τέλειο στιλ για το νησί συνδυάζοντας την φούστα με αυτό το λευκό τοπ από τα Bershka

Πανικός με αυτό το λευκό τοπ με κρόσσια στο Bershka. Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι στις παραλίες και στις βραδινές σου βόλτες ή ακόμα και σε κάποια πρωινή σου εμφάνιση με ένα τζιν και πέδιλα.

Τα τοπ είναι πολύ βασικά για να τα φοράς τόσο με τα τζιν σου όσο και σε απλές καθημερινές εμφανίσεις σου. Πάνε με όλα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα.

Εμείς βρήκαμε στα Bershka ένα λευκό τοπ που είναι σε τιμή σοκ και πραγματικά θα το λατρέψεις καθώς είναι άνετο και βολικό να φορεθεί. Χαμό σε πωλήσεις έκανε και αυτό το απίστευτο τσαντάκι που έχει ασημί αλυσίδα. Έχει γίνει viral.

Κοντό τοπ με κρόσσια

17.99 €

Bershka λευκό τοπ

Θα το βρεις εδώ

TAGS