Με 25,95 ευρώ θα πάρεις το απόλυτο φόρεμα της νέας συλλογής του Zara - Αυτό είναι

Πρόλαβέ το γιατί κοντεύει να εξαντληθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με 25,95 ευρώ θα πάρεις το απόλυτο φόρεμα της νέας συλλογής του Zara - Αυτό είναι

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή των Zara έχει κατακλύσει τα καταστήματα με έντονα χρώματα αλλά και nude αποχρώσεις! Το Youweekly.gr ξεχώρισε ένα συγκεκριμένο φόρεμα που πραγματικά θα σε κάνει να λάμπεις και κοστίζει μόνο 25,95 ευρώ!

Αξίζει να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου γιατί είναι τόσο σικάτο και μπορείς να το συνδυάσεις είτε με πέδιλο, είτε με sneakers είτε και με ψηλά παπούτσια για μια πιο glam εμφάνιση.

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΦΥΣΙΚΟ - 7385/301
  • Αμάνικο κοντό φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Μπροστινές τσέπες με καπάκι. Λεπτομέρεια πιέτα στην πλάτη και πιέτες στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά που καλύπτονται από πατιλέτα.

Νέα συλλογή Zara φορέματα

Κι αν πας εν τέλει στα Zara ρίξε και μια ματιά σε αυτό το τέλειο τζιν παντελόνι που βρίσκεται στα εκπτωτικά κομμάτια!

Zara: Στη νέα συλλογή θα βρεις το πιο καλοκαιρινό ροζ φόρεμα - Θα σε κάνει το επίκεντρο της βραδιάς

Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις μοναδικά κομμάτια, τα οποία θα λατρέψεις ένα προς ένα. Συγκεκριμένα, εγώ σου βρήκα ένα απίστευτο καλοκαιρινό φόρεμα σε ροζ χρώμα. Αν το φορέσεις σε δημόσια έξοδο σου, θα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της βραδιάς.

Το φόρεμα αυτό, "αγκαλιάζει" τις καμπύλες λόγω του υφάσματος του και αν έχει γυμνασμένο σώμα θα δείχνει άψογο πάνω σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλά μαύρα, ασημί, ακόμη και διάφανα λεπτά πέδιλα για να δείχνουν τα πόδια σου πιο ψηλά.

Όσον αφορά το μακιγιάζ σου, λόγω του ότι το φόρεμα είναι σε έντονο ροζ χρώμα, επέλεξε σκιές του δέρματος και για τα χείλη επέλεξε ένα gloss διάφανο κραγιόν. Πάρε την μικρή σου βραδινή τσάντα και είσαι έτοιμη για night out!

Αυτό είναι το καλοκαιρινό ροζ φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara

Φόρεμα σατινές ντραπέ - 25,95 €

Zara νέα συλλογή ροζ φόρεμα