Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το νούμερα 1 τζιν της σεζόν - Δικό σου με 9,99 ευρώ

Στο βρήκαμε στα Zara και είναι τώρα σε προσφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το νούμερα 1 τζιν της σεζόν - Δικό σου με 9,99 ευρώ

Η Βίκυ Καγιά εθεάθη από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες στην Γλυφάδα να κάνει βόλτα με τον γιο της και παρατηρήσαμε πως το τζιν που επέλεξε να φορέσει φέτος είναι το νούμερα 1 στις τάσεις!Γι'αυτό η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε παρόμοιο με μόνο 9,99 ευρώ.

Κάθε τι που φοράει η Βίκυ Καγιά γίνεται μόδα άρα... τώρα που τα Zara έχουν το συγκεκριμένο item σε προσφορά είναι ευκαιρία σου να το αποκτήσεις και να το φοράς από το πρωί έως και το βράδυ στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Αυτό είναι το τζιν που φόρεσε η Βίκυ Καγιά και στο βρήκαμε με μόνο 9,99 ευρώ

Βίκυ Καγιά παντελόνι στα Zara

Η παρουσιάστρια που αυτή την περίοδο τρέχει με τα γυρίσματα του GNTM 3- δείτε φωτογραφία από τα παρασκήνια - φροντίζει τα απογεύματα να διασκεδάζει με τα παιδιά της και να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης λοιπόν, πήρε το μικρό της γιο και κατευθύνθηκαν στην Γλυφάδα για ποδήλατο. Ο μικρός έπαιζε και η μαμά μιλούσε με τον κόσμο που την σταματούσε για να φωτογραφηθούν παρέα.

ΤΖΙΝ MID RISE SPLIT - HEM SLIM ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • Από 15,99 EUR τώρα μόνο 9,99 EUR
  • -35%
  • ΛΕΥΚΟ - 6045/023
  • Τζιν με κανονική μέση και πέντε τσέπες. Κάτω μέρος με σκίσιμο στο πλάι. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.
  • ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara τζιν παντελόνι