Bershka - Νέα συλλογή: Ξεπουλήθηκε ένα τζιν σορτσάκι που η μπροστινή όψη μοιάζει με φούστα

Είναι must have του καλοκαιριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka - Νέα συλλογή: Ξεπουλήθηκε ένα τζιν σορτσάκι που η μπροστινή όψη μοιάζει με φούστα

Ξεπουλήθηκα από όλα σχεδόν τα καταστήματα των Bershka, ένα τζιν σορτσάκι, του οποίου η μπροστινή όψη μοιάζει με φούστα. Θα το βρεις στη νέα συλλογή της αγαπημένης εταιρίας και είναι must have του φετινού καλοκαιριού.

Ταιριάζει σε όλα τα σωματότυμα, καθώς δεν έχει στενή εφαρμογή, αλλά μια πιο χαλαρή, όποτε είναι και πολύ άνετο στο να το φορέσεις. Επίσης, λόγω του ότι μοιάζει με φούστα, μπορείς να το φορέσεις και πιο εύκολα στη βραδινή σου έξοδο.

Είναι είναι ένδυμα από τουλάχιστον 15% ανακυκλωμένο βαμβάκι. Αυτό σημαίνει, λιγότερη κατανάλωση νερού, ενέργειας και φυσικών πόρων, άρα έχει λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Μπορείς να το φορέσεις και ότι θελήσεις εσύ από πάνω. Παρακάτω σου βρήκα ένα μπλουζάκι με το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις για everyday εμφανίσεις. "Ουρές" στα Bershka κάνουν και για ένα μόνο μπλουζάκι που κοστίζει 7,99 ευρώ

Αυτό είναι το τζιν σορτσάκι από τη νέα συλλογή των Bershka που μοιάζει με φούστα

Σορτς ντένιμ με κουμπιά - 25.99 €

Bershka Νέα συλλογή τζιν σορτσάκι μπροστινή όψη φούστα

Συνδύασε το τζιν σορτσάκι που μοιάζει με φούστα με αυτή τη φλοράλ μπλούζα από τα Bershka

Οι διακοπές πλησιάζουν και εσύ πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσα. Μία φλοράλ μπλούζα Bershka είναι το απόλυτο must για να είσαι άνετη, δροσερή και απόλυτα ελκυστική και μόνο με 5,99 ευρώ.

Το φλοράλ pattern του σε συνδυασμό με το βολάν στο μανίκι και την σφιγγοφωλιά στη μέση θα αναδείξει τη σέξι πλευρά σου με τον πιο ρομαντικό τρόπο. Επέλεξε κι εσύ να εντυπωσιάσεις με μία μπλούζα εντυπωσιακή που θα την συνδυάσεις είτε με τζιν παντελόνι και σορτς ή με φούστα σε ό,τι μήκος θέλεις. Για μία πιο συντηρητική εμφάνιση μπορείς αν θέλεις να δέσεις τα κορδόνια ή να τα αφήσεις λυμένα για μία θηλυκή εμφάνιση.

Αυτή είναι η φλοράλ μπλούζα των Bershka - Με 5,99 ευρώ ετοιμάσου να κάνεις χαμό!

Μπλούζα φλοράλ με βολάν

TAGS