Θρήνος! Πέθανε η μητέρα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Ασύλληπτη στεναχώρια!

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε η μητέρα της  Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Μεγάλος είναι ο θρήνος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου εδώ και τρεις ημέρες, καθώς η μητέρα της έφυγε δυστυχώς από τη ζωή. Η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται βυθισμένη στην θλίψη για τον άδικο αυτό χαμό, παρηγοριά όμως βρίσκει στο πλάι των αγαπημένων της ανθρώπων.

Χαρακτηριστικά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα Social Media μία οικογενειακή φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια, την αδερφή της και τη μητέρα της νοσταλγώντας τις ευτυχισμένες τους στιγμές...

Η φωτογραφία που ανέβασε η αδερφή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με αφορμή τον χαμό της μητέρας της.

ελιανα πεθανε μητερα

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ
Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί
Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;
Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς.
Σου κλέβει η ανατολή μικρό φιλί» έγραψε η Χαρά Χρυσικοπούλου-Καίσαρη,

Ελένη: Χρυσικοπούλου - Αλεξάνδρου - Γελαλή - Γαστεράτου την αποχαιρετούν με τα πιο όμορφα λόγια

Σπάραξαν στο κλάμα Ελένη Μενεγάκη - Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Σπάραξαν στο κλάμα η Ελένη Μενεγάκη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σήμερα στον αέρα της εκπομπής, μια ημέρα πριν το τελευταίο «αντίο» στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση για ένα χρόνο, συγκινήθηκε με ένα αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασαν.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή ALPHA κλάματα

Μέσα στο βίντεο αυτό, η Ελένη Μενεγάκη είδε και την Νατάσα Θεοδωρίδου να τραγουδά με αποτέλεσμα να «λυγίσει». Μετά το τέλος του βίντεο, πήρε το λόγο και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την τραγουδίστρια. Μάλιστα, τα κλάματα έβαλε και η Ηλιάνα Χρυσικοπούλου.

Το κλίμα στο πλατό της εκπομπής της είναι βαρύ και η συγκίνηση μεγάλη.

Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για τον Ματέο Παντζόπουλο, με αφορμή την αυριανή αποχώρηση της από το κανάλι και γενικά από την τηλεόραση. Τι έκανε όταν πήγε σπίτι;